Bolton: visszamegy a MU-kapus, Bogdán és az utolsó esély

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.30. 14:04
A januári sérülése után megint bevethető, a Görögország elleni Eb-selejtezőn a cserék közé nevezett Bogdán Ádám ismét megkapja a lehetőséget Neil Lennontól, a Bolton menedzsertől, aki ezzel szeretné elősegíteni, hogy a klub vezetősége meghosszabbítsa a kapus nyáron lejáró szerződését.

A másodosztályban szereplő Bolton válogatott kapusa, Bogdán Ádám ebben a szezonban többször is bajlódott sérüléssel. Legutóbb januárban dőlt ki a sorból, és mivel a Bolton ezt követően kölcsönvette a Manchester United 24 éves játékosát, Ben Amost, úgy tűnt, ezzel be is fejeződhet a magyar kapuvédő pályafutása a klubnál, hiszen nyáron lejár a szerződése.

A helyzet azonban változhat. Neil Lennon menedzser ugyanis jelezte, hogy mivel Amos rendkívüli kölcsönszerződése március 28-án lejár, és mivel Bogdán újra bevethető, szeretne ismét lehetőséget adni a korábbi első számú kapusnak.

Lennon nem titkolta, hogy Bogdánt azért is állítaná ismét a kapuba, mert nyáron lejár a szerződése, de lehetőséget teremtene a hosszabbításra, hiszen ha nem játszik, akkor aligha fogadja el a klub ajánlatát. Mint korábban jeleztük, értesüléseink szerint a német élvonal lehet a kapus egyik nyári célja, amennyiben valóban távozik a Boltontól.

Lennon egyébként azt is elmondta, hogy Amosszal elégedett volt, és bár most visszatér az MU-hoz, nyáron szeretnék szerződtetni. A szakember a következő szezon kapcsán a hírek szerint legszívesebben Bogdánnal és Amosszal számolna, így pedig Andy Lonergan távozhatna.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik