Változott Nagy Ádám helyzete Pisában, kölcsönadják – NS-infó

Pór KárolyPór Károly
Vágólapra másolva!
2024.01.29. 18:46
Nagy Ádám 2021 nyarán szerződött a Pisához,a tavaszi szezonra kölcsönadhatja az olasz csapat (Fotó: AFP, archív)
Olaszországból származó értesüléseink szerint a korábbi terveivel ellentétben Nagy Ádám mégis távozik a januári átigazolási időszakban az olasz másodosztályú Pisától. A 77-szeres válogatott középpályás egy másik olasz másodosztályú klubhoz, a Speziához kerülhet kölcsönbe.

 

Nagy Ádám egyik menedzsere, Kövesdi Viktor két hete arról nyilatkozott a Nemzeti Sportnak, hogy a középpályás a nyárig nem tervez klubváltást, maradni szeretne az olasz másodosztályú Pisánál. Azóta azonban a legutóbbi két bajnokin nem kapott lehetőséget, múlt héten a Spezia ellen a keretnek sem volt a tagja, ez pedig változtathat a helyzetén.

Olaszországból származó értesüléseink szerint a 28 éves labdarúgót még a héten kölcsönadhatja a Pisa, várhatóan egy másik másodosztályú olasz csapathoz kerül. Korábban Olaszországból a Catanzaro, a Spezia és a Cremonese érdeklődéséről lehetett hallani.

„Ádám számára természetesen az a fő cél, hogy a nyári Európa-bajnokságra a lehető legjobb formába kerüljön, ehhez pedig folyamatos játéklehetőségre van szüksége. Ennek érdekében tavasszal, fél évre kölcsönben folytathatja a pályafutását. Több országból voltak érdeklődések, de ilyen rövid időre Ádám nem szeretett volna országot is váltani, így várhatóan Olaszországon belül kerül majd kölcsönbe” – nyilatkozta megkeresésünkre a középpályást képviselő CMG menedzseriroda társtulajdonosa, Kövesdi Viktor.

Úgy tudjuk, Nagy Ádám iránt többek között a török Rizespor és Erdélyből a Sepsi OSK is érdeklődött, de keresték Hollandiából és az MLS-ből is, ám fentiek alapján az olaszországi folytatás valószínűsíthető egy másik másodosztályú csapatban, a Sky Sports szerint a már említett, bennmaradásért harcoló  Speziában, amelynél újra együtt dolgozhatna korábbi  pisai edzőjével, Luca D'Angelóval.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik