ZTE: semmit sem bánt meg a zalaiak egykori légiósa

Vágólapra másolva!
2017.12.19. 18:42
Elmondása szerint semmit sem bánt meg karrierje során Prince Rajcomar curacaói labdarúgó, aki 2009 és 2012 között Zalaegerszegen futballozott, míg jelenleg a Rot-Weiss Frankfurt játékosa.

Rajcomar a holland utánpótlásban együtt volt válogatott Ryan Babellel és Ibrahim Afellayjal, dea felnőttválogatottban sohasem szerepelhetett, így – már itteni légióskodása után – elfogadta édesanyja szülőhazája, Curacao hívását, de Patrick Kluivert szövetségi kapitánysága alatt kikerült a karibi szigetország nemzeti együtteséből is.

Annak idején, 2009-ben Izlandról jött Zalaegerszegre, ahol a második csapatban lejátszott első meccsén gólt szerzett és piros lapot kapott. A ZTE első csapatában 37 bajnokin 14 gólt jegyzett.

Futballozott Hollandiában, Thaiföldön, Romániában és Belgiumban is, mielőtt az idén a német ötödosztályban szereplő frankfurtiaknál kötött ki.

„Amikor Kluivert lett a szövetségi kapitány, azt mondta, csak az lehet válogatott, aki mindent úgy csinált, ahogy ő parancsolta. Azt mondta, nem megfelelő a hozzáállásom, azóta nem is voltam válogatott – idézi a holland voetbalzone.nl Rajcomart. – Bár nem játszhattam olyan magas szinten, mint ifiválogatott társaim közül Babel vagy Afellay, csak egyetlen dolgot bánok picit: hogy nem használtam ki a játéktudásomat. Ám ahhoz, hogy ezt megtegyem, fel kellett volna áldoznom a játék élvezetét és az egész életemet.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik