HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.06.20 19:01 Frissítve: 2017.06.20 23:53

Soroksár: megegyeztek az FTC-vel – Lipcsei az új vezetőedző

Lipcsei Péter lett a labdarúgó NB II-ben szereplő Soroksár vezetőedzője – adta hírül a Ferencváros a hivatalos honlapján.

HIRDETÉS

 

Mint a Nemzeti Sport Online korábban saját információira hivatkozva beszámolt róla, a másodosztályban a 2016–2017-es a szezont a 4. helyen záró, a Ferencvárossal szorosan együttműködő Soroksárnál ferencvárosi kötődésű szakember érkezése volt várható, így került képbe Lipcsei Péter, akivel kapcsolatban már két hete jeleztük, szóban megszületett az egyezség, de korábban felvetődött Mátyus János neve is.

Lipcsei néhány napja szerződést hosszabbított a Ferencvárossal, ám a zöld-fehérek akkor nem közölték, milyen pozícióban számítanak a jövőben a szakemberre.

Most azonban biztossá vált: az FTC megegyezett a Sorsoksárral, ennek eredményeképp Lipcsei Péter lesz a másodosztályú csapat vezetőedzője. Lipcsei stábjának tagja lesz Dejan Milovanovics pályaedző, Végh Zoltán kapusedző, valamint Tímár Ádám erőnléti edző is – írja a fradi.hu.

A 45 éves Lipcsei Péter profi labdarúgó pályafutását 1990-ben kezdte a Fradiban és 2010-ben ugyanitt fejezte be. Azóta edzőként segítette a zöld-fehér klubot, volt az U21-es csapat edzője, valamint nyert bajnokságot a Fradi második csapatával az NB III-ban.

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.12.02 00:03:29

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A Kaposvár fölényesen nyert Soroksáron • Négyet vágott a Dorog • Kiesési helyosztót nyert a Budafok.

2018.11.22 23:11:37

Labdarúgó NB II N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Újoncként lettünk hatodikok, nagy siker volt ez, hírlett, távolabbról is jöttek „igazi” focihangulatot átélni, s Zalaegerszeg az első (meg a második?) évben amolyan labdarúgó-fellegvárnak (reménységnek?) számított.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS