NB II: Lipcsei Péter mégis a Soroksár edzője lehet

Vágólapra másolva!
2017.06.08. 15:54
A Nemzeti Sport Online legújabb értesülései szerint mégis Lipcsei Péter lehet a labdarúgó NB II-ben szereplő Soroksár új vezetőedzője. Úgy tudjuk, a klub vezetői a Ferencvárossal történt csütörtöki egyeztetések során állapodtak meg.

Nagy edzőkeringő van kialakulóban a másodosztályban. Mint arról beszámoltunk, a Soroksár trénere, Lucsánszky Tamás minden bizonnyal a Nyíregyháza Spartacusnál folytatja pályafutását. A szezont a 4. helyen záró, a Ferencvárossal szorosan együttműködő csapathoz szinte biztosan ferencvárosi kötődésű szakember érkezik – az NSO információi szerint Lipcsei Péter, bár felvetődött Mátyus János neve is.Mint arról beszámoltunk, a Soroksár trénere, Lucsánszky Tamás minden bizonnyal a Nyíregyháza Spartacusnál folytatja pályafutását. A szezont a 4. helyen záró, a Ferencvárossal szorosan együttműködő csapathoz szinte biztosan ferencvárosi kötődésű szakember érkezik – az NSO információi szerint Lipcsei Péter, bár felvetődött Mátyus János neve is.

A legutóbb az FTC NB III-as csapatánál – amely megszűnt – dolgozó Lipcsei neve Csákváron is szóba került, ám információink szerint mégis Soroksáron köthet ki.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik