FTC: a klublegenda Lipcsei Péter hosszabbított – hivatalos

Vágólapra másolva!
2017.06.14. 15:55
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros hivatalos honlapján közölte: Lipcsei Péter két évvel meghosszabbította szerződését. Azt viszont még nem tudni, hogy az előttünk álló szezonban milyen feladatot szánnak a klublegendának.

Ahogy azt a zöld-fehér klub vezetői több alkalommal is egyértelművé tették nyilatkozataikban, a Ferencvárosi Torna Club korábbi legendás labdarúgója, négyszeres magyar bajnoka, a klubot évek óta edzőként erősítő Lipcsei Péter továbbra is az FTC-hez fog tartozni – olvasható a fradi.hu-n. A 45 éves szakember profi labdarúgó pályafutását 1990-ben kezdte a Fradiban és 2010-ben ugyanitt fejezte be. Azóta edzőként segíti a zöld-fehér klubot, volt az U21-es csapat edzője, nyert bajnokságot a Fradi második csapatával az NB III-ban. A Ferencváros azt nem közölte, milyen pozícióban számít Lipcseire a jövőben.

Mint beszámoltunk róla, az NB II-ben a szezont a 4. helyen záró, a Ferencvárossal szorosan együttműködő Soroksárhoz szinte biztosan ferencvárosi kötődésű szakember érkezik – az NSO információi szerint Lipcsei Péter, bár felvetődött Mátyus János neve is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik