NB III: mesterhármast ért el a hajrára becserélt tinédzser

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.04. 20:49
A Szeged meglepetésre 2–1-re kikapott a Dunaharaszti otthonában a labdarúgó NB III 26. fordulójának vasárnapi játéknapján, így megmaradt a Középcsoportot vezető Soroksár magabiztos, hatpontos előnye. Győrben egy ifjú cserejátékos, Farkas Zoltán mesterhármasa döntött a hazaiak javára.

KÖZÉPCSOPORT. Germán Tamás lövésével a Szeged a 17. percben megszerezte a vezetést, ám hiába támadott többet – derül ki a szegedma.hu tudósításából –, a helyzetkihasználásban a Dunaharaszti volt a jobb, és Gacsal, valamint Rétsági góljával fordított a második félidőben. A Honvéd akadémistái Artuto Lupoli góljával győzték le a Baját, a Rákosmente gólzáport zúdított az ESMTK-ra, míg a dabasi 0–0-val biztossá vált, hogy a sereghajtó Komló kiesik az NB III-ból.KÖZÉPCSOPORT. Germán Tamás lövésével a Szeged a 17. percben megszerezte a vezetést, ám hiába támadott többet – derül ki a szegedma.hu tudósításából –, a helyzetkihasználásban a Dunaharaszti volt a jobb, és Gacsal, valamint Rétsági góljával fordított a második félidőben. A Honvéd akadémistái Artuto Lupoli góljával győzték le a Baját, a Rákosmente gólzáport zúdított az ESMTK-ra, míg a dabasi 0–0-val biztossá vált, hogy a sereghajtó Komló kiesik az NB III-ból.

NYUGATI CSOPORT. A feljutás szempontjából fontos két mérkőzést rendeztek vasárnap: az érdekeltek közül a BKV Előre értékes három pontot veszített a Győri ETO második csapata ellen, az Andráshida azonban Tóth László duplájára alapozva már az első félidőben könyörtelenül érvényesítette a papírformát a Tököl ellen. A közlekedésiek a 27. perctől emberhátrányban játszottak Győrben, Schmidt Zsolt révén mégis megszerezték a vezetést, azonban az utolsó húsz percre beálló, mindössze 18 esztendős Farkas Zoltán 13 perc leforgása alatt elért mesterhármasával fordított.

KELETI CSOPORT. A Hatvan hozta a kötelezőt Ebesen, kettőnél akár több góllal is megnyerhette volna az óriási szélben lejátszott mérkőzést.

LABDARÚGÓ NB III, 26. FORDULÓ
Vasárnapi mérkőzések

KELETI CSOPORT
Ebes–Hatvan 1–3

A KELETI CSOPORT ÁLLÁSA

KÖZÉPCSOPORT
Honvéd-MFA–Baja 1–0
Dunaharaszti–Szeged 2–1
ESMTK–Rákosmente 1–4
Dabas–Komló 0–0

A KÖZÉPCSOPORT ÁLLÁSA

NYUGATI CSOPORT
Andráshida–Tököl 4–0
Győri ETO II–BKV Előre 3–1

A NYUGATI CSOPORT ÁLLÁSA

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik