NB III: a BKV élre ugrott, Koltai gólt szerzett a Hali ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.29. 18:50
A labdarúgó NB III 7. fordulójának vasárnapi játéknapján két csoportban rendeztek mérkőzéseket. A Középcsoportban idegenben szerzett négy gólt a Baja, a Dabas hármat, míg a Nyugati csoportban a BKV Előre győzelmével az élre ugrott, az Andráshida otthon nyert, míg a Győri ETO II a válogatott Koltai Tamás vezérletével hátrányból fordítva nyert a Haladás II ellen.

KÖZÉPCSOPORTKÖZÉPCSOPORT

Bár a hazai pályán játszó Maglód már az 5. percben megszerezte a vezetést, a vendég Baja fél óra elteltével két perc alatt megfordította a mérkőzést. A találkozó végül az utolsó percekben dőlt el: a vendégek a 89. és 91. percben két gólt szereztek. A Baja fontos három pontot szerzett, és kapaszkodik felfelé a tabellán. Az ESMTK kétgólos hátrányból állt fel a Dabas ellen, végül mégsem örülhetett, ugyanis a 89. percben Csepregi Tamás megszerezte a győztes találatot a vendégek számára.

NYUGATI CSOPORT

A BKV Előre hazai pályán a középmezőnyben tanyázó Nagyatádot fogadta, és bár sokáig jól tartották magukat a vendégek, Berki Péter vezérletével a hazaiaké lett a három pont. A BKV ezzel a győzelemmel az élre ugrott, megelőzve a tabellán a Budaörsöt. A Haladás II bár vezetett a megerősített Győri ETO II ellen, a hazaiak a válogatott Koltai Tamás vezérletével megfordították a találkozót, és 2–1-re nyertek riválisuk ellen. Sokáig nem nem bírt egymással az Andráshida és a Balatonfüred, ám a 82. percben Vittman Ádám gólja a hazaiak felé billentette a mérleget, 1–0.

LABDARÚGÓ NB III
7. FORDULÓ

KÖZÉPCSOPORT
Maglód–Baja 1–4
ESMTK–Dabas 2–3

NYUGATI CSOPORT
BKV Előre–Nagyatád 2–1
Győri ETO II–Haladás II 2–1
Andráshida–Balatonfüred 1–0

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik