NB II: Rudolf Gergely aláírt új csapatához – hivatalos

Vágólapra másolva!
2016.06.30. 17:13
null
Rudolf Gergelynek nem lesznek ismeretlenek a Nyíregyháza klubszínei (Fotó: Hegedüs Gábor)
A labdarúgó NB II-be feljutó Nyíregyháza Spartacus a hivatalos honlapján jelentette be Rudolf Gergely szerződtetését. A magyar válogatott támadó három évre írt alá a másodosztály egyik újoncához.

 

A klub hivatalos honlapjának beszámolója szerint Rudolf hónapok óta Nyíregyházán készül, régóta tárgyalt a Szpari vezetőségével, és csütörtökön aláírták a szerződést a felek. A 28-szoros magyar válogatott támadó három évre kötelezte el magát a másodosztályú együtteshez.

Június elején arról számoltunk be, hogy Rudolfot több élvonalbeli csapat is szerződtetné, ám a futballista úgy döntött, hogy a Nyíregyháza ajánlatát fogadja el.

A 31 esztendős játékos a tavaszi szezonban belekóstolt a futsal világába, míg nagypályán legutóbb a Videotonban játszott – a székesfehérvári együttessel márciusban bontott szerződést.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A NYÍREGYHÁZA SPARTACUSNÁL
Érkezők: Hermány Bence
(Vasas), Kónya Márk (Balmazújváros), Ur László (Cigánd), Rudolf Gergely (szabadon igazolható, legutóbb Videoton)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek:
Távozók: Mohamadou Abdouraman (kameruni, szabadon igazolható), Csorba Szabolcs (befejezte pályafutását), Zoran Kosztics (szerb, (szabadon igazolható), Luis Ramos (hondurasi, szabadon igazolható), Szavo Rakovics (szerb, szabadon igazolható), Igor Zofcák (szlovák, szabadon igazolható), Ovszijenko Volodimir (ukrán-magyar, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Harsányi Zoltán

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik