NB II: másfél plusz egy évre írt alá a ZTE-hez a két új játékos

Vágólapra másolva!
2017.01.27. 12:24
Paudits Patrikkal és Polényi Gáborral is másfél plusz egy éves megállapodást kötött a ZTE FC NB II-es labdarúgócsapata – tájékoztatta a zaol.hu-t Ágoston Zoltán, az egerszegiek klubigazgatója.

Atámadó Pauditsés avédő Polényiérkezéséről is hírt adtunk már korábban, ám az csak most vált véglegessé, hogy milyen konstrukcióban állapodnak meg a klubok. Ágoston Zoltán a megyei lapnak elmondta, hogy a Fejér megyei klub a ZTE FC és a Csákvár közötti jó kapcsolatnak köszönhetően engedi el gólerős támadóját, Paudits Patrikot, aki az ősszel együttesükben nyolc gólig jutott.támadó Pauditsés avédő Polényiérkezéséről is hírt adtunk már korábban, ám az csak most vált véglegessé, hogy milyen konstrukcióban állapodnak meg a klubok. Ágoston Zoltán a megyei lapnak elmondta, hogy a Fejér megyei klub a ZTE FC és a Csákvár közötti jó kapcsolatnak köszönhetően engedi el gólerős támadóját, Paudits Patrikot, aki az ősszel együttesükben nyolc gólig jutott.

A ZTE FC-vel végleges megállapodást kötött a Mezőkövesdről érkező Polényi Gábor is, a 25 éves hátvéd eddig 17-szer szerepelt az NB I-ben.

Ugyanakkor a ZTE FC hozzájárult ahhoz, hogy egyik fiatalja, Gottfried Dániel próbajátékon vegyen részt a Csákvárnál, s amennyiben a támadóra igényt tart a klub, akkor fél évig kölcsönjátékosként szerepelhet a csoporttársnál.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A ZTE-NÉL
Érkezők: Paudits Patrik
(ZTE), Polényi Gábor(Mezőkövesd)
Kölcsönbe érkezők:Angyal Zsolt (Haladás)
Kölcsönből visszatérők: Fujsz Richárd (Hévíz)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: Csóka Dániel
Kiszemeltek: Németh László (SZEOL, próbajáték)
Távozók: Szalkai Róbert (Ceglédi VSE), Szakály Attila (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Bailo Dávid (Kozármisleny), Alexis-Anatolis Sundas, Gottfried Dániel(Csákvár),Villám Balázs (Bp. Honvéd – próbajáték)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik