NB II: elengedi a középpályást a ZTE és csatárt szerződtetne

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.17. 17:22
Elengedi Bailo Dávidot a labdarúgó NB II-ben szereplő ZTE – a középpályás a Kozármislennyel készül –, eközben csatárt igazolna; ha nem sikerül megszerezniük a felcsúti Gajdos Zsoltot, akkor Paudits Patrik érkezhet – számolt be róla a zaol.hu.

„Szerettük volna, ha Gajdos Zsolt csatlakozik hozzánk, azonban külföldi és további magyar ajánlatai vannak, s úgy tűnik, hogy ezek közül választ a támadó – mondta Ágoston Zoltán klubigazgató a megyei portálnak, aki azt is hozzátette, a támadószekcióba rajta kívül is van még jelöltjük. – Kapcsolatban vagyunk az ősszel 8 gólig jutott csákvári Paudits Patrikkal, akinek a megszerzésére esélyünk van. Azt nem tudjuk még, hogy Jakab Dávid visszatér-e hozzánk, akit az MTK visszarendelt. Úgy állapodtunk meg, hogy péntekig jelzik a fővárosiak, hogy továbbra is kölcsönadják nekünk, vagy a tavasszal csapatukban számítanak a játékára.”

Korábban Babati Benjamin esetében a Nyíregyháza érdeklődéséről lehetett hallani, de Ágoston Zoltán úgy válaszolt, szerinte marad a gyors szélső. Bailo Dávid viszont a Kozármislennyel készül.

„Babati a mi játékosunk, s tényleg csak akkor jöhet szóba a távozása, ha esetleg valaki kifizetné érte azt az összeget, amiért elengednénk – mondta Ágoston Zoltán. – Bailo ugyanakkor próbajátékon van Kozármislenyben, tavasszal várhatóan kevesebb szerephez jutna nálunk, így elengedjük, ha szeretnék leigazolni. Sundas esetében is szóba jöhet kölcsönadás.”

Angyal Zsolt kölcsönvétele eközben biztossá vált és szinte biztos, hogy Polényi Gábor is a ZTE-ben folytatja.

„Polényi Gábor mindkét oldalon bevethető, s úgy számolunk, hogy Angyal a védelem jobb, Deutsch a bal oldalon szerepelhet, Polényi pedig a kettő között bármikor hadra fogható.”

A ZTE FC a héten két edzőmeccset játszik: szerdán 16 órakor Hévízen lép pályára a Hévíz SK ellen, majd szombaton Egerszegen 14 órától fogadja a tizenháromszoros szlovén bajnok NK Maribort.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A ZTE-NÉL
Érkezők: Polényi Gábor
(Mezőkövesd)
Kölcsönbe érkezők:Angyal Zsolt (Haladás)
Kölcsönből visszatérők: Fujsz Richárd (Hévíz)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: Csóka Dániel
Kiszemeltek: Gajdos Zsolt (Puskás Akadémia), Paudits Patrik (Csákvár)
Távozók: Szalkai Róbert (Ceglédi VSE), Szakály Attila (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Jakab Dávid (MTK)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:Babati Benjamin (Nyíregyháza), Bailo Dávid (Kozármisleny), Alexis-Anatolis Sundas, Villám Balázs (Bp. Honvéd – próbajáték)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik