NB II: máris erősíti keretét a Várda, volt NB I-es csatár jön

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.13. 06:33
Bár még tart az őszi idény, már a tavaszi szezonra is gondolnak a labdarúgó NB II-ben jelenleg feljutó helyen álló Kisvárdánál, hiszen a vezetőség már most megegyezett a támadó Horváth Zoltánnal, illetve esély van a szélső Hegedűs Róbert leigazolására is.

A korábban az NB I-ben Egerben és Debrecenben futballozó, majd a a vesztegetési ügyben érintett, eltiltását letöltő Horváth Zoltánnal már meg is állapodtak a vezetők – írja a szon.hu. Az utóbbi időben Ausztriában (SV Oberwart, Kitzbühel, Union Perg, Lasse SC) szereplő csatár a télen válik igazolhatóvá.

A jelenleg Ungváron futballozó szélső, Hegedűs Róbert szerződtetése a Nemzeti Sport Online információi szerint attól függ, hogy megkapja-e a magyar állampolgárságot, hiszen a szabolcsiak – a többi NB II-es csapattal egyetemben – nem igazolnak külföldi labdarúgót, mivel akkor elesnének a központi támogatástól.

A két labdarúgó egyébként a Budapest Honvéd otthonában lejátszott, 2–0-ra elveszített pénteki felkészülési mérkőzésen pályára is lépett.

A Kisvárda 16 forduló után 29 ponttal a második, feljutást érő helyen áll az NB II-ben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik