NB II: középpályással és támadóval bővült a Szolnok kerete

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2020.02.05. 12:33
Albert Ádám és Novák Csanád a labdarúgó NB II-ben szereplő Szolnoki MÁV FC-ben folytatja pályafutását, míg Ágoston Kristóf távozott a klubtól.

A 29 éves belső középpályás, Albert Ádám korábban szerepelt Vácon, Egerben, Kaposváron, az STC-nél, Cegléden, Soroksáron és Jászberényben is. Az őszi szezonban Dorogon futballozott, ahol 14 NB II-es bajnokin két gólig jutott.Albert Ádám korábban szerepelt Vácon, Egerben, Kaposváron, az STC-nél, Cegléden, Soroksáron és Jászberényben is. Az őszi szezonban Dorogon futballozott, ahol 14 NB II-es bajnokin két gólig jutott.

A másik új szerzemény, a 25 éves Novák Csanád december végén távozott a Haladástól, a szombathelyieknél a Mezőkövesd kölcsönjátékosaként szerepelt az őszi szezonban. A Haladást megelőzően az ETO-ban, Kecskeméten, a Vasasnál, Gyirmóton, Mezőkövesden és Zalaegerszegen is futballozó korábbi U20-as válogatott támadó ősszel kilencszer kezdőként, hét alkalommal csereként lépett pályára az NB II-ben és három gólt szerzett. Szolnokon ismét kölcsönben szerepelhet tavasszal.

A szoljon.hu megyei portál szerint Ágoston Kristóf viszont távozott a Szolnoktól. A 20 éves játékos a tavaszi szezont kölcsönben az NB III-as Jászberényi FC-nél tölti, amelynek a nyáron opciós joga lesz a végleges megszerzésére. A védő távozása nem meglepő, hiszen ősszel mindössze az SBTC elleni kupamérkőzésen jutott szóhoz a szolnokiaknál.

Egy másik futballista, Laczkó Milán is eligazolhat Szolnokról. A 22 éves támadó a harmadosztályú Ceglédi VSE-nél szerepel próbajátékon, melynek színeiben pályára is lépett a csapat idei első felkészülési mérkőzésén.

A Szolnok az NB II első tavaszi fordulójában szabadnapos volt, a 23. fordulóban viszont már pályára lép, vasárnap a Haladást fogadja 14 órától.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A SZOLNOKNÁL
Érkezők: Albert Ádám (Dorog), Novák Csanád (Mezőkövesd – kölcsönbe)
Távozók: Ágoston Kristóf (Jászberény – kölcsönbe)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik