NB II: a Szeged korábbi FTC-középpályással erősít

Vágólapra másolva!
2014.07.22. 19:06
A Nemzeti Sport információi szerint a korábbi Ferencváros-középpályással, Fitos Lászlóval erősítette meg a keretét a labdarúgó NB II-ben újonc Szeged 2011-GA.

A 27 éves középpályás 37 NB I-es mérkőzésen kétszer volt eredményes. Pályafutása során az FTC-n kívül megfordult Szolnokon és Gyirmóton is. Legutóbb Kozármislenyben futballozott, ahonnan szerződése lejártával ingyen távozhatott.

A tavasszal Siófokon szereplő, korábbi DVTK-középpályás, Bogáti Péter mégsem lesz a szegediek játékosa. A 23 esztendős labdarúgó jelenleg nincs olyan állapotban, hogy segíteni tudjon Nyilas Elek együttesének a bennmaradás kiharcolásában.

A legutóbbi, DVSC-DEAC elleni felkészülési mérkőzésen lehetőséget kapott egy szerb próbajátékos, Stefan Tilisics is, de mivel teljesítményével nem győzte meg a szakmai stábot, már el is köszöntek tőle.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A SZEGED 2011-GA-NÁL
Érkezők: Fitos László (Kozármisleny), Mészáros Márk (Nyírbátor), Oláh Lóránt (Kozármisleny), Pozsár Gábor (Békéscsaba), Szabó Péter (RKSK), Tímár Krisztián (Siófok), Tóth Csaba (Létavértes)
Távozott/távozhat: Ács Levente (?), Bartyik Norbert (?), Dombai Viktor (?), Kalapács Zoltán (?)
Kiszemeltek:
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik