NB II: két új játékos és tíz távozó Szolnokon

Vágólapra másolva!
2015.06.24. 14:19
Két új játékossal kezdte meg a felkészülést a Szolnoki MÁV a labdarúgó NB II következő idényére – tudtuk meg a klub honlapjáról.

A kapus Hrabina Alex klubváltását már kommunikálta eddigi csapata, a Nyíregyháza. A másik érkező Kovács Olivér, aki eddig a Kaposvár védője volt. A klub más kiszemeltekkel is tárgyal, bejelentések később várhatók.Hrabina Alex klubváltását már kommunikálta eddigi csapata, a Nyíregyháza. A másik érkező Kovács Olivér, aki eddig a Kaposvár védője volt. A klub más kiszemeltekkel is tárgyal, bejelentések később várhatók.

A tavaszi állományból tíz labdarúgó (Csirszki Martin, Galambos Ádám, Kállai István, Mile Krisztián, Mundi Roland, Nacsa Péter, Racskó Roland, Tóth Dániel, Vári Barnabás, Zsolnai Róbert) távozott.

A keret teljes értékű tagja lett négy saját nevelésű fiatal, Földi Marcell, Kánya Norbert, Pongrácz Martin és Polák Gergő.

A szolnokiak jövő szombaton, a Balmazújváros ellen játsszák az első felkészülési mérkőzésüket. A további hat ellenfél egyike a skót élvonalbeli Ross County lesz.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A SZOLNOKI MÁV-NÁL

Érkezők: Hrabina Alex (Nyíregyháza), Kovács Olivér (Kaposvár)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek: Földi Marcell, Kánya Norbert, Polák Gergő, Pongrácz Martin

Kiszemeltek:
Távozók: Antal Gábor (befejezte pályafutását), Kállai István (?), Mile Krisztián (?), Mundi Roland (?), Nacsa Péter (?), Racskó Roland (Csákvár), Tóth Dániel (?), Vári Barnabás (Kisvárda), Zsolnai Róbert (?)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Csirszki Martin (DVTK), Galambos Ádám (Dunaújváros)
Távozhatnak:Pokorni Péter (érdeklődik iránta: DVTK), Zvara Dávid (érdeklődik iránta: Mezőkövesd)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik