NB II: kapus, középpályás és csatár is távozik a Szegedtől

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.28. 19:02
Elkezdte a felkészülést a labdarúgó NB II július 30-án kezdődő új szezonjára a Szeged 2011, eközben az is biztossá vált, hogy távozik a csapattól Molnár F. Tamás, Zelenyánszki László és Samuel Obot is – számolt be róla a szegedma.hu.

A kapus Molnár F. Tamás hat meccsen védett az előző szezonban, a középpályás Zelenyánszki László húsz alkalommal kapott lehetőséget, míg a télen Vácról szerződtetett nigériai-magyar csatár, Samuel Denis Obot tíz bajnokin lépett pályára a csapatban.Molnár F. Tamás hat meccsen védett az előző szezonban, a középpályás Zelenyánszki László húsz alkalommal kapott lehetőséget, míg a télen Vácról szerződtetett nigériai-magyar csatár, Samuel Denis Obot tíz bajnokin lépett pályára a csapatban.

Távozásukkal hatra nőtt a Szeged 2011-et nyáron elhagyók száma, hiszen korábban Berde István, Oláh Gergő és Szabó Péter is távozott a klubtól.

Ami az érkezési oldalt illeti, a szegedma.hu információi szerint szinte biztosra vehető, hogy a legutóbb Ajkán szereplő Jagodics Bence a Szeged 2011-nél folytatja pályafutását. A 22 éves középhátvéd Szombathelyen nevelkedett, korábban 24 alkalommal az élvonalban is lehetőséget kapott a Pápa színeiben.

Klausz László együttese napi két-három edzéssel készül az elkövetkező egy hónapban a másodosztály július 30-án kezdődő küzdelmeire.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A SZEGED 2011-GA-NÁL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Jagodics Bence (szabadon igazolható, legutóbb Ajka)
Távozók: Berde István (szabadon igazolható), Molnár F. Tamás (szabadon igazolható), Samuel Denis Obot (szabadon igazolható), Oláh Gergő (Kisvárda), Szabó Péter (Kisvárda), Zelenyánszki László (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik