NB II: a ZTE maximum három játékossal erősítene a télen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.19. 20:13
Kocsárdi Gergely, a labdarúgó NB II-ben szereplő Zalaegerszeg klubigazgatója a zaol.hu kérdésére válaszolva elárulta a zalaiak terveit a téli átigazolási időszakban.

„Van egy-két poszt, amelyet szeretnénk megerősíteni, de csak olyan labdarúgó érkezhet, akivel a kezdőcsapatban számolunk – mondta a zaol.hu-nak Kocsárdi Gergely. – A nyárhoz képest annyival előrébb tartunk, hogy most már van egy kialakult keretünk, vannak olyan játékosaink, akikkel kapcsolatban ha lesz megkeresés, elengedjük, illetve kölcsönadjuk őket. Konkrét kiszemeltjeink is vannak, akiket szeretnénk idehozni, de az ő nevük egyelőre nem publikus. Összességében két-három ember érkezésénél több nem várható a télen.”zaol.hu-nak Kocsárdi Gergely. – A nyárhoz képest annyival előrébb tartunk, hogy most már van egy kialakult keretünk, vannak olyan játékosaink, akikkel kapcsolatban ha lesz megkeresés, elengedjük, illetve kölcsönadjuk őket. Konkrét kiszemeltjeink is vannak, akiket szeretnénk idehozni, de az ő nevük egyelőre nem publikus. Összességében két-három ember érkezésénél több nem várható a télen.”

Kocsárdi egyúttal elárulta, a Nemzeti Stadionfejlesztési Program keretein belül a ZTE-stadion felújítása is tervben van, melynek teljes költsége 1.25 milliárd forint lehet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik