I. M. 2019.09.24 13:47 Frissítve: 2019.09.25 14:29

NB II: a Szpari kirakta a Győrben súlyos sérülést okozó védőt

A labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus hivatalos oldalán közölte, hogy szerződést bontott Gulyás Mátéval. A védő súlyos sérülést okozott az ETO FC Győr elleni mérkőzésen, ami miatt három hónapra eltiltották. Zoran Szpisljak vezetőedző három meccsre szóló eltiltásának kapcsán tárgyalást kezdeményezett a klub a szövetséggel.

 

Mint ismert, az ETO FC Győr hazai pályán 3–1-re legyőzte a Nyíregyházát az NB II 9. fordulójában, a találkozó végére elszabadultak az indulatok. Gulyás Máté borzalmasan csúszott oda Szimcso Viktornak, aki keresztszalag- és oldalszalag-szakadást szenvedett, valamint porc is sérült a térdében. A műtétet a sebek gyógyulásáig el kellett halasztani, az MLSZ a Szpari védőjét három hónapra tiltotta el.

A Nyíregyháza belső vizsgálatot indított, amelynek eredményét kedden közölte: szerződést bontott Gulyás Mátéval. A 31 éves védő 2018-ban érkezett a Szparihoz, melynek színeiben 34 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, alapembernek számított.

A Győrben történtek kapcsán Purguly Árpád másodedző három mérkőzésre szóló eltiltását elfogadta a klub, Zoran Szpisljak ugyanilyen büntetésével kapcsolatban viszont tárgyalást kért az MLSZ-től, erre már a héten sor kerülhet – teszi hozzá a Nyíregyháza Spartacus oldala.

2019.11.05 23:58:08

Labdarúgó NB II F. B.

Az MTK győzelemmel távozott Gyirmótról • A Békéscsaba négyet kapott Dorogon • Csak ikszelt otthon a Csákvár.

2019.11.03 01:15:03

Labdarúgó NB II F. B.

Balajti duplája kevés volt a Vasasnak • A ráadásban döntött a Barcika • Győrben nyert a Budafok • A Gyirmót legyőzte a Szparit.