NB II: a rutinos támadó az ETO-ba tart; a KTE-től igazolhat a Gyirmót

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.30. 14:04
A labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmót FC Győr lejáró szerződésű rutinos támadója, Oross Márton a Győri ETO-ba tart. A távozó csatár mellett két érkező futballista is akad a klubnál: Farkas Zoltán az ETO-tól, míg Szalai Dániel Kecskemétről érkezett próbajátékra.

A Nemzeti Sport Online korábban már beszámolt arról, hogy az NB II-es Gyirmót FC Győr rutinos támadója, Oross Márton a Győri ETO FC utánpótláscsapatainál kaphat edzői feladatot. Azóta eldőlt, hogy Gyirmótról biztosan távozik a 34 éves csatár, de könnyen lehet, hogy Győrben nemcsak az utánpótlásban, hanem a felnőttcsapatban is szerepet kap majd, méghozzá mint játékos. az NB II-es Gyirmót FC Győr rutinos támadója, Oross Márton a Győri ETO FC utánpótláscsapatainál kaphat edzői feladatot. Azóta eldőlt, hogy Gyirmótról biztosan távozik a 34 éves csatár, de könnyen lehet, hogy Győrben nemcsak az utánpótlásban, hanem a felnőttcsapatban is szerepet kap majd, méghozzá mint játékos.

A gyirmótiakkal kapcsolatos hír még, hogy a legutóbb az ETO kölcsönjátékosaként Cegléden szereplő Farkas Zoltán és a Kecskeméti TE 19 éves szélsője, Szalai Dániel próbajátékra érkezett.

Ahogy azt előrevetítettük, távozik a klubtól az U21-es válogatott, Papp Kristóf. A középpályást jelenleg az élvonalbeli Paks teszteli, de még nem dőlt el a sorsa.

A múlt héten próbajátékon lévő két labdarúgó, a Lombard Pápában futballozó Juhász Dániel és a Dunaújvárosban szereplő Papp Máté sem győzte meg a szakmai stábot, így tőlük elköszöntek a gyirmóti vezetők.

Azt már korábban jeleztük, hogy Horváth Adrián és Simon András ügyében megszületett az egyezség, ők Gyirmóton folytatják a pályafutásukat.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYIRMÓT FC GYŐRNÉL

Érkezők: Horváth Adrián (PMFC), Sebők Zsolt (Páfosz – Ciprus), Simon András (Paks), Simon Attila (Wolfsberger AC – Ausztria),Völgyi Dániel (Győri ETO)
Kölcsönbe érkezők:–

Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek: Szegi Vince

Kiszemeltek: Balogh Béla (PMFC), Csató Martin (Győri ETO, a tavasszal kölcsönben Siófok, szabadon igazolható), Farkas Zoltán (Győri ETO – legutóbb kölcsönben Cegléd, szabadon igazolható, próbajáték), Szalai Dániel (Kecskemét, próbajáték)
Távozók: Balog Zoltán (?), Cseri Tamás (szabadon igazolható: Kisvárda), Deli Zoltán (Győri ETO), Graszl Károly (Kisvárda), Kákonyi Dániel (Soroksár), Magasföldi József (Dunaújváros), Oross Márton (Győri ETO), Papp Kristóf (szabadon igazolható, érdeklődnek iránta: Paks),
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Bobál Gergely (Bp. Honvéd), Csemer Gyula (Bp. Honvéd), Fejes János (Bp. Honvéd)
Távozhatnak:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik