NB II: a Haladástól és az ETO-tól igazol az Ajka

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.29. 13:40
A Nemzeti Sport Online információi szerint újabb három játékossal erősít a labdarúgó NB II-ben szereplő FC Ajka: Kalász Milán a Haladástól, míg Németh László és Matetits István a Győri ETO-tól érkezik.

A 22 esztendős Kalász Milán korábban már futballozott Ajkán, most elsősorban azért kerül ismét az NB II-es alakulathoz, hogy keresztszalag-szakadása után játékba lendüljön. Kalász sérülése miatt az előző szezonban a Haladásban csak három NB I-es és három NB III-as mérkőzésen léphetett pályára. A szombathelyiek egy évre adják kölcsön az Ajkának a fiatal középpályást.Kalász Milán korábban már futballozott Ajkán, most elsősorban azért kerül ismét az NB II-es alakulathoz, hogy keresztszalag-szakadása után játékba lendüljön. Kalász sérülése miatt az előző szezonban a Haladásban csak három NB I-es és három NB III-as mérkőzésen léphetett pályára. A szombathelyiek egy évre adják kölcsön az Ajkának a fiatal középpályást.

Az előző szezonban a Győri ETO kölcsönjátékosaként Sopronban futballozó 22 esztendős középpályás, Németh László és a győriek második csapatában szereplő 21 éves csatár, Matetits István is szinte biztosan a bakonyiakhoz igazol, de az még nem dőlt el, hogy kölcsönben vagy végleg kerülnek-e Ajkára.

Egy újabb távozója is van Klement István együttesének, a télen érkező Dóczi Krisztiánnal szerződést bontott a klub, a középpályás Ceglédre tart.

Az ajkaiak még egy belső védőt szeretnének igazolni. Erre a posztra első számú kiszemeltjük a Pakson futballozó Nyári Tibor lett volna, de a szintén súlyos sérülés után lábadozó játékos úgy döntött, hogy abbahagyja a futballt, s inkább a civil életére összpontosít.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ FC AJKÁNÁL
Érkezők: Csordás Simon (Csákvár), Csordás Szabolcs (Nyíregyháza), Horváth Valentin (ZTE FC), Kalász Milán (Haladás – kölcsönbe), Matetits István, Németh László (mindkettő Győri ETO – kölcsönbe), Szabó Zsolt (Sopron), Weitner Ádám (szabadon igazolható, legutóbb Tatabánya FC), Zámbó Bence (szabadon igazolható, legutóbb Tatabánya FC)
Távozik/távozhat: Balogh Márton (Balatonfüred – kölcsönbe), Dóczi Krisztián (Cegléd?), Domján Roland (?), Jagodics Márk (Haladás – kölcsönből vissza), Fodor Marcell, Horváth Attila (mindkettő ZTE FC), Hanzl Máté (Haladás – kölcsönből vissza, onnan Mezőkövesd), Kanta Szabolcs (?), Péter Péter (?), Sipos Norbert (?), Skriba Máté (Haladás – kölcsönből vissza)
Kiszemeltek:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik