HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.11.21 21:05 Frissítve: 2017.11.22 09:51

NB II: 21 évesen kénytelen befejezni az ETO csapatkapitánya

Szörnyű hírt közölt hivatalos honlapján a labdarúgó NB II-ben szereplő Győri ETO: a csapatkapitány Nagy Ádám kénytelen felhagyni a profi futballal egészségügyi okok miatt.

HIRDETÉS
Nagy Ádám kénytelen felhagyni a profi labdarúgással (Fotó: eto.hu)

 

A 21 éves futballista az MTK elleni mérkőzésen agyrázkódást szenvedett, majd tüzetesebb orvosi kivizsgáláson esett át. Ezután az orvosi stáb vezetője, Ágh László arról tájékoztatta a játékost és az ETO vezetőségét, hogy egy korábbi sérülés, vagy elváltozás miatt mindenki legnagyobb sajnálatára egészségügyi okokat szem előtt tartva fel kell hagynia aktív labdarúgó-pályafutásával – írja az eto.hu.

Nagy Ádám 11 évet töltött az ETO-ban, ezalatt az utánpótlás-korosztályoktól kezdve 274 mérkőzésen lépett pályára, ebből 255 meccsen kezdőként, és 66 góllal örvendeztette meg a szurkolókat. 18 évesen mutatkozott be az NB I-ben, hétszer lépett pályára. Két és fél éve csapatkapitány, nagy szerepet vállalat a csapat NB II-es feljutásában. Alább szó szerint idézzük Nagy Ádám nyilatkozatát az ETO honlapján.

„Nagyon nehéz ilyenkor mit mondani, igazából még fel sem fogtam, mi történt. Jó lenne azt hinni, hogy ez egy rémálom, de sajnos nem az, ez a szomorú valóság. Gyakorlatilag egy olyan dolog ért véget, ami még el sem kezdődött. Időre van szükségem, hogy feldolgozzam ezt az egészet. Az ETO az életem, a mindenem, nagyon fáj, hogy többet nem tudok pályára lépni. De ha a pályán nem is, a lelátókon biztos találkozunk még.

Köszönöm szépen a szurkolóknak a szeretetüket és támogatásukat, köszönöm a klubnak az itt eltöltött 11 évet, és köszönöm a vezetőségnek, hogy mellettem állnak ebben a nehéz helyzetben. Az utolsó hazai mérkőzésünkön a Zalaegerszeg ellen december 3-án szeretnék mindenkitől méltó módon elbúcsúzni, remélem, minél többen kijöttök.

A következő időszakban szeretném magamban nyugodtan feldogozni a történteket, arra kérnék mindenkit, hogy ezt tartsa tiszteletben, ha megérett a dolog bennem, még fogok róla beszélni, de addig nem szeretnék többet nyilatkozni.

Mindörökké hajrá ETO!"

Mint arról beszámoltunk, Kabát Pétert is elveszítette az ETO: a rutinos csatár abbahagyta a profi futballt, hogy egy dzsungelrealityben szerepelhessen.

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.06.06 13:33:49

Labdarúgó NB II FÜZESI BÁLINT

Száguldott tavasszal a Budaörs; az „örök beugró” bent tartotta a Budafokot; kiesett a „döntetlenkirály” – NB II-es értékelés.

2018.06.02 22:06:28

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Siófoki vereséggel zárta a szezont a bajnok MTK, kiütéssel nyert a Kisvárda.

2018.05.31 21:55:54

Labdarúgó NB II PÓR KÁROLY

Bozsik József unokája korrekorderként bizonyíthat. Vallja, a futball olyan, mint a művészet.

2018.05.27 16:58:48

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Életben tartotta reményeit a ZTE • Az ETO győzött a megyei rangadón • A Szeged 2011 nem bírt a Siófokkal.

HIRDETÉS
HIRDETÉS