Győri ETO: Korsós Györgynél van a kulcs az Ingolstadthoz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.02. 13:32
Korsós György, a Győri ETO korábbi játékosa megegyezett az NB I-es licencétől megfosztott, az NB III-ba visszasorolt klub vezetőivel arról, hogy klubmenedzserként együttműködési szerződést köt a Bundesligába tavasszal feljutó Ingolstadttal. Közben az egyik csatár sérülése miatt reaktiválták az utánpótlásedzőt.

Drucskó Zoltán, a Győri ETO-t működtető gazdasági társaság ügyvezetője a kisalfold.hu-nak elmondta, hogy az Ingolstadt is hajlik a megállapodásra, így Korsós György feladata a részletek kidolgozása lesz. kisalfold.hu-nak elmondta, hogy az Ingolstadt is hajlik a megállapodásra, így Korsós György feladata a részletek kidolgozása lesz.

A nyáron szerződtetett Szabó Zsolt súlyos térdsérülése miatt a már az utánpótlásban dolgozó Oross Márton mégis felszerelést húz, és együtt készül a csapattal. A nyíregyházi Csorba Szabolcs is a győrieknél edz, s a klub nem tett le Csató Martin szerződtetéséről.

Megvan az ETO felkészülési programja is: szombaton Szlovákiában, Alsószeliben (Dolné Saliby) játszik a csapat a megyei I. osztályban játszó helyiekkel, majd jövő szerdán Győrben fogadja az NB II-es Ajkát. Jövő szombaton pedig a szlovák II. osztályú Senec (Szenc) érkezik a Duna-partiakhoz.

Az is eldőlt, hogy a győriek mezét az Erima szállítja, és hogy két felirat lesz a mezen: „A jövő Győrben épül" és „Fehér Miklós Gimnázium".

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik