Zalaegerszeg: Djordje Kambert szerződtetni akarják a lengyelek

Vágólapra másolva!
2012.01.27. 16:56
A télen a ZTE két légiósa, a szerb Djordje Kamber és a lett Daniils Turkovs iránt is volt érdeklődés külföldről, Kamber iránt még most is van – a lengyel élvonalbeli KS Cracovia szerződtetné.

Mint ismeretes, a ZTE szerb középpályását, Djordje Kambert a múlt héten tesztelte a lengyel élvonal 15. helyén álló KS Cracovia, és a Nemzeti Sport Online értesülései szerint a futballista meggyőzte a lengyel vezetőket, szeretnék szerződtetni.a ZTE szerb középpályását, Djordje Kambert a múlt héten tesztelte a lengyel élvonal 15. helyén álló KS Cracovia, és a Nemzeti Sport Online értesülései szerint a futballista meggyőzte a lengyel vezetőket, szeretnék szerződtetni.

„Kamber már visszatért Zalaegerszegre, de a lengyel csapat valóban jelezte, hogy igényt tartana a középpályásra, ezért a hétvégén lesz egy tárgyalás a krakkói vezetőkkel” – nyilatkozta az NSO érdeklődésére a ZTE ügyvezetője, Dézsi Attila.

Korábban a ZTE lett csatára, Daniils Turkovs is járt próbajátékon, de már ő is visszatért Zalaegerszegre, ám iránta nincs olyan komoly érdeklődés, mint Kamber iránt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik