ZTE: Kamberért Lengyelországból is jelentkeztek, Turkovs kell a Zsetiszunak

Vágólapra másolva!
2012.01.16. 10:28
Címkék
A Nemzeti Sport Online Lengyelországból származó információi szerint a ZTE szerb középpályását, Djordje Kambert próbajátékra invitálja a lengyel élvonalbeli Cracovia. A hírt a zalai klub ügyvezetője, Dézsi Attila is megerősítette.

Djordje Kambert az elmúlt héten az orosz másodosztályú Mordovia Szaranszk tesztelte a törökországi Antalyában. A középpályás még vissza sem érkezett Zalaegerszegre – a héten tér vissza –, máris újabb csapat vinné tesztelésre. A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a lengyel élvonalban 15. helyen álló Cracovia. Mordovia Szaranszk tesztelte a törökországi Antalyában. A középpályás még vissza sem érkezett Zalaegerszegre – a héten tér vissza –, máris újabb csapat vinné tesztelésre. A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a lengyel élvonalban 15. helyen álló Cracovia.

„Kambert valóban próbajátékra hívja a lengyel csapat – erősítette meg információnkat Dézsi Attila, a ZTE ügyvezetője –, de még nem tért vissza az orosz gárdától sem, így csak ezt követően beszélhetünk újabb tesztelésről.”

A sportvezető elmondta, ma még tárgyalnak Kamberrel, és ha az orosz csapat nem tart rá igényt, szó lehet a krakkói próbajátékról. A középpályás mellett a lett csatár, Daniils Turkovs is próbajátékon járt a múlt héten, őt a Zsetiszu tesztelte, és a jelek szerint szerződtetnék is, így megkezdődhetnek az egyeztetések a kazah klubbal a játékos átigazolásáról. A 23 éves Turkovs szerződése 2014 decemberéig szól a ZTE-nél.

Dézsi Attila arról is beszélt, hogy az őszi szezonban kölcsönben Zalaegerszegen játszó Tököli Attila ügye sem zárult még le, egyeztetnek a kecskeméti vezetőkkel, ezt követően dől el, hogy visszatér-e a lila-fehérekhez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik