Vidi: Elek elárulta, mi a nagy álma, és hogy miért jött haza

Vágólapra másolva!
2019.01.12. 09:26
Elek Ákos elhagyta a kazah Kajrat Almatit, és hét év után igazolt vissza a Mol Vidihez, amellyel ismét bajnokságot szeretne nyerni – a DIGI Sport híradójának elmondta, célja még a BL- vagy az EL-csoportkörbe jutás is az NB I címvédőjével.

„Volt közeli országból megkeresésem, de az nem titok, hogy ha nem hívott volna a Videoton, akkor nem szerződöm haza, mivel a Diósgyőrtől nem érkezett semmiféle megkeresés”– mondta a Sport24-nek a 48-szoros válogatott középpályás, Elek Ákos. „Volt közeli országból megkeresésem, de az nem titok, hogy ha nem hívott volna a Videoton, akkor nem szerződöm haza, mivel a Diósgyőrtől nem érkezett semmiféle megkeresés”– mondta a Sport24-nek a 48-szoros válogatott középpályás, Elek Ákos.

„Én pedig csak akkor fogok másik magyar csapatban játszani, ha ebben a két klubban nem számítanak rám. Most egyelőre nem cél az, hogy külföldre szerződjek, ám ez nem jelenti azt, hogy ne lennék motivált, mert itthon még vannak olyan címek, amiket nem értem el, többek között a Magyar Kupa-győzelem, illetve az az egy bajnoki címem van, amit még itt értem el Fehérváron. Szeretnék ebből többet, és szeretném újra átélni azokat az élményeket, amelyek akkor értek engem. A nagy álom pedig a Bajnokok Ligája- vagy az Európa-liga csoportköre.”

A felkészülést szombattól a marbellai edzőtáborban folytatja Elek Ákos és a Mol Vidi labdarúgócsapata.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik