nemzetisport.hu 2018.09.03 14:50 Frissítve: 2018.09.03 15:35

Vidi: a támadó több ajánlatot is kapott, ez döntött

Mint ismert, a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokság történetének legdrágább futballistája lett Armin Hodzic, akiért a sajtóhírek szerint a Mol Vidi FC 2 és 2.4 millió euró közötti összeget fizetett ki a Dinamo Zagrebnek. A bosnyák válogatott támadó a bih.ba oldalnak adott interjút a klubváltással kapcsolatban.

„A klubbal abban maradtunk, csak akkor távozom, ha azzal mindketten jól járunk” (Fotó: AFP)

 

A 23 éves csatár elmondása szerint sokáig nem is gondolt arra, hogy távozik a klubtól, és hozzátette, nem csak a Vidi próbálta őt szerződtetni.

„Sokáig nem is gondoltam a távozásra, csak az elmúlt hónapban. A klubvezetéssel folytatott beszélgetés során arra jutottunk, hogy csak akkor hagyom el a csapatot, ha azzal mindketten jól járunk” – kezdte Armin Hodzic.

A futballista számára nem indult rosszul az idény, hiszen rögvest gólt szerzett – a Hapoel Beer-Seva elleni hazai BL-meccsen –, majd a bajnokságban a második meccsén újra betalált, de az augusztus 10-i találkozót követően nem kapott több lehetőséget a zágrábiaknál.

„Több opcióm is volt a távozásra, akadtak olyanok, amelyek nekem megfeleltek volna, de a klubnak nem, és még egyszer mondom, a csapattal megegyeztünk, hogy csak akkor távozom, ha mindkettőnknek megfelelő az ajánlat, a Vidi pedig nagy múltú csapat, ez volt az egyik oka, hogy a fehérváriakat választottam” – mondta a bosnyák támadó, aki új klubjának menedzsmentjéről is elismerően szólt.

„Több dolog között a klub szakmai stábjának és menedzsmentjének szemlélete is nagyon tetszik, úgy vélem, passzol hozzám” – tette hozzá.

A Dinamónál eltöltött négy éve alatt 111 tétmérkőzésen 51 gólt szerzett, három bajnoki címet és kupagyőzelmet ünnepelhetett a gárdával.

„Számos szép pillanat volt a Dinamónál, főleg azért, mert 111 meccsen játszhattam, és ezeken szereztem 51 gólt. Úgy vélem, ez nagyon jó mutató, örülök neki. Nehéz kiemelni ennyi emlék közül egyet, de ha választanom kellene, a hazai duplázás lenne a Dinamóval.”

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A MOL VIDI FC-NÉL
Érkezők: Berecz Zsombor (Vasas), Hangya Szilveszter (Vasas), Armin Hodzic (bosnyák, Dinamo Zagreb – Horvátország), Sós Bence (Debreceni VSC)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Szabó Bence (Nyíregyháza Spartacus)
A második csapatból felkerültek/profi szerződést kötöttek: –

Kiszemeltek: Dzsudzsák Balázs (al-Vahda – Arab Emírségek, szabadon igazolható), Georgi Milanov (bolgár, CSZKA Moszkva – Oroszország, szabadon igazolhatóként)
Távozók: Bódi Ádám (Debreceni VSC, kölcsön után végleg), Ezekiel Isoken Henty (nigériai, Puskás Akadémia, kölcsön után végleg – onnan kölcsönben NK Osijek – Horvátország), Lorentz Márton (BFC Siófok, kölcsön után végleg), Sejben Viktor (Csákvár, kölcsön után végleg), Asmir Suljic (bosnyák-magyar, Wisla Kraków – Lengyelország, onnan Olimpija Ljubljana – Szlovénia, szabadon igazolhatóként), Szolnoki Roland (Puskás Akadémia), Zöldesi Illés (Kisvárda, kölcsön után végleg, onnan kölcsönbe ZTE FC)
Kölcsönbe távozók: Bévárdi Zsombor (siófoki kölcsön után Vasas), Bolla Bendegúz (Siófok), Réti Patrik (Siófok), Szabó Bence (DVTK)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:
Sztefan Scsepovics (szerb)

2019.04.21 13:03:32

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Csertői Aurél: Több labdarúgónak át kell értékelnie a helyzetét • Kuttor: Fel kell ébrednünk.

2019.04.20 23:25:32

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2019.04.20 23:35:39

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Ezúttal egyik félnek sem kell a nagy téttel mentegetnie a produkciót.

2019.04.20 13:34:52

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT

Gyakorlatilag bajnok lett a Fradi, amely odahaza 4–1-re felülmúlta a címvédő fehérváriakat.

2019.04.20 13:10:31

Labdarúgó NB I ZOMBORI ANDRÁS

Knezevic egyéni akciója döntötte el a mérkőzést • Komjátival még gólt sem kapott a Felcsút.