Videoton: isztambuli ajánlat, de a Werderé lehet Kleinheisler

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.08. 13:01
null
Kleinheisler László iránt külföldi klubok is érdeklődnek (Fotó: Földi Imre, archív)
Az Istanbul Basaksehir ajánlatot tett a labdarúgó NB I-ben szereplő Videotonnak Kleinheisler Lászlóért, de a támadó valószínűleg nem Törökországban folytatja a pályafutását, mivel a Nemzeti Sport Online információja szerint elképzelhető, hogy a német Werder Bremenhez kerül.

A Basaksehir konkrét ajánlatot tett, de kevés az esélye Kleinheisler törökországi folytatásának, mivel a támadó, hogy ha lehet, Németországban szeretne futballozni. A Nemzeti Sport Online fehérvári, klub közeli forrásból úgy értesült, a Werder Bremen is érdeklődik a Videotontól távozóban lévő játékos iránt – ez egybecseng a rangado.hu információjával.

Azt még nem lehet tudni, milyen fázisban tart az ügy. Kleinheisler jelenleg Magyarországon van, de elképzelhető, hogy hamarosan csatlakozik a brémaiakhoz, akik a jövő héten Törökországban lesznek edzőtáborban.

Kleinheisler Lászlóval kapcsolatban sokáig a lengyel vonal volt erős, a Legia Warszawa és a Podbeskidzie Bielsko-Biala is szívesen látná a soraiban. Itthonról a Ferencváros is érdeklődött a 21 éves játékos iránt,aki azonban külföldi folytatásban gondolkodik.

Bár a Videoton kétszeres válogatott támadó középpályását még féléves szerződés köti klubjához, ebben a szezonban egyszer sem lépett pályára, az NB III-as kerethez száműzték, de a magyar válogatott színeiben gólt szerzett a norvégiai pótselejtezőn.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTONNÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Paudits Patrik
Kiszemeltek:Ilija Nesztorovszki (macedón, Inter Zapresic – Horvátország), Léandre Tawamba (kameruni, Zlaté Moravce – Szlovákia)
Távozók: Gyurcsó Ádám (Pogon Szczecin – szabadon igazolhatóként)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Braniszlav Danilovics (kölcsönből visszatérhet a Puskás Akadémiához), Gábor Péter (Siófok), Kleinheisler László (Ferencváros, Istanbul Basaksehir – Törökország, Legia Warszawa, Podbeskidzie Bielsko-Biala, Slask Wroclaw – Lengyelország, Werder Bremen – Németország), Lang Ádám

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik