Videoton: a lengyel klub elnöke elismerte, vinnék Kleinheislert

Vágólapra másolva!
2016.01.06. 14:27
null
Kleinheislert több klub is szeretné megszerezni (Fotó: AFP)
Wojciech Borecki, a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ekstraklasa) szereplő Podbeskidzie Bielsko-Biala elnöke elismerte, szívesen látnák csapatukban a Videotonnál a második kerethez átirányított válogatott támadót, Kleinheisler Lászlót.

Korábban a polski-sport.pl hírére hivatkozva beszámoltunk arról, hogy a Podbeskidzie Bielsko-Biala érdeklődik Kleinheisler László iránt. Azonban ezt követően Nagy Mihály, a játékos menedzsere a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, őt senki sem kereste ettől a klubtól.

„Kleinheisler is ott van a kívánságlistánkon, érdeklődünk iránta. Tudjuk, nagyon nehéz lesz megszerezni őt, de szeretnénk, hogy létrejöjjön az üzlet” – ismerte el Wojciech Borecki, a klub elnöke a katowickisport.pl-nek.

Nagy Mihály korábban elmondta azt is az NSO-nak, hogy a Ferencváros valóban érdeklődik a 21 éves játékos iránt, de az elsődleges céljuk, hogy külföldön találjanak neki csapatot.

Bár a Videoton kétszeres válogatott támadó középpályását még féléves szerződés köti klubjához, ebben a szezonban egyszer sem lépett pályára, de a magyar válogatott színeiben gólt szerzett a norvégiai pótselejtezőn.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTONNÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Paudits Patrik
Kiszemeltek: Elek Ákos (Csangcsun Jataj – Kína), Ilija Nesztorovszki (macedón, Inter Zapresic – Horvátország), Léandre Tawamba (kameruni, Zlaté Moravce – Szlovákia)
Távozók: Gyurcsó Ádám (Pogon Szczecin – szabadon igazolhatóként)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Gábor Péter (Siófok), Kleinheisler László (Ferencváros, Istanbul Basaksehir – Törökország, Podbeskidzie Bielsko-Biala, Slask Wroclaw – Lengyelország), Lang Ádám

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik