Videoton: a Legia Warszawa is szerződtetné Kleinheislert

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.07. 10:23
A Nemzeti Sport Online Lengyelországból származó értesülései szerint a Legia Warszawával bővült a Videoton támadója iránt érdeklődő lengyel csapatok listája.

Korábban a Slask Wroclaw érdeklődéséről számoltunk be a Videotontól elvágyódó Kleinheisler Lászlóval kapcsolatban, majd szerdán az ugyancsak lengyel, az élvonalban sereghajtó Podbeskidzie Bielsko-Biala elnöke, Wojciech Borecki nyilatkozott arról, hogy a kiszemeltjeik között szerepel a támadó.

Ugyanakkor az utolsó helyezett mellett a tízszeres bajnok, jelenleg a tabellán 2. helyen álló Legia Warszawa is kinézte magának Lengyelországból a Videotonnál a második csapathoz száműzött, a téli felkészülést is csak a jövő héten, az NB III-as kerettel kezdő Kleinheislert.

Azt már korábban jeleztük, hogy a varsóiaknak két magyar kiszemeltjük van. Az egyikük volt Gyurcsó Ádám, aki időközben a Pogon Szczecinhez igazolt, a másik lehet Kleinheisler.

A varsói klubhoz közel álló forrásunk szerint az egyeztetések már elkezdődtek, de mivel a kétszeres válogatottnak más országból is vannak kérői, még kérdéses, sikerül-e szerződtetni őt.

Úgy tudjuk, hogy a korábbi török lehetőség ugyanúgy él, mint a lengyel vonal, de arra is lehet esélye Kleinheislernek, hogy a német élvonalba szerződjön.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTONNÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Paudits Patrik
Kiszemeltek: Elek Ákos (Csangcsun Jataj – Kína), Ilija Nesztorovszki (macedón, Inter Zapresic – Horvátország), Léandre Tawamba (kameruni, Zlaté Moravce – Szlovákia)
Távozók: Gyurcsó Ádám (Pogon Szczecin – szabadon igazolhatóként)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Gábor Péter (Siófok), Kleinheisler László (Ferencváros, Istanbul Basaksehir – Törökország, Legia Warszawa, Podbeskidzie Bielsko-Biala, Slask Wroclaw – Lengyelország), Lang Ádám

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik