Videoton: Ha a pénz számítana, Kínában vagy Oroszországban lennék - Juhász

Vágólapra másolva!
2013.02.23. 10:17
A Videoton új szerzeménye, az Anderlechttől fél évre kölcsönbe érkező Juhász Roland a tegnapi hivatalos bemutatás alkalmával a Nemzeti Sport kérdéseire is válaszolt, s  az anyagiakról is beszélt.

Juhász Roland arról nem kívánt beszélni, hogy a Nemzeti Sport Online értesülései szerint az Anderlecht állja a fehérvári fizetését, de azt elmondta, hogy győztes meccs utáni prémiumát jótékony célra ajánlja.a Nemzeti Sport Online értesülései szerint az Anderlecht állja a fehérvári fizetését, de azt elmondta, hogy győztes meccs utáni prémiumát jótékony célra ajánlja.

„A pénzügyekkel kapcsolatban csak annyit árulok el, hogy a győztes meccsek utáni prémiumomat jótékony célra fordítom. De... Ha már ez szóba került: olvastam, hogy az MTK azért nem szerződtetett, mert anyagi kérdésekben nem tudtunk megállapodni. Álljon elém, aki megkeresett a klubtól! Vagyok olyan viszonyban a korábbi csapatommal, hogy felvettem volna a telefonomat, ha onnan hívnak. Nekem nem a pénz a legfontosabb, ha az lenne, akkor most valószínűleg Kínában vagy Oroszországban lennék. Tudom, ez a kérdés sokakat érdekel, azt is olvastam, hogy munkanélkülinek nyilvánítottak, de ezek mind nem foglalkoztatnak, a lényeg, hogy játszhatok majd" – nyilatkozta Juhász Roland.

„A prémiumot mindig másnak ajánlom. Korábban egy alapítványt segítettem. Szívemen viselem a gyerekek sorsát, azokét, akik nehéz körülmények között élnek. Megtalálom majd a helyét a pénznek, de nem szeretnék konkrétumot mondani, mert akkor biztos lennének olyan emberek, akik azt mondanák, hogy kérkedni akarok ezzel" – tette hozzá a védő, aki ma a Magyar Kupában akár be is mutatkozhat a Vác ellen, feltéve, hogy lesz meccs...

Domonyai László, az MTK klubigazgatója az nb1.hu-nak nyilatkozott Juhásszal kapcsolatban: „Decemberben kétszer is beszéltem Juhász Roland menedzserével, Filipovics Vladannal, megkérdeztem, lehet-e szó a játékos megszerzéséről, és ő mindkétszer azt válaszolta, nincs realitása annak, hogy Juhász Roland az MTK-ba jöjjön. Ez szó szerint így hangzott el."

Juhász Roland NSO Tv-nek adott nyilatkozatát itt tekintheti meg!

A VÉDŐ A NEMZETI SPORT SZOMBATI SZÁMÁBAN MEGJELENT INTERJÚBAN FEHÉRVÁRI VETÉLYTÁRSAIRÓL ÉS A JÖVŐJÉRŐL IS SZÓT EJT.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik