Videoton: Kleinheisler isztambuli klubnál járt, de...

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.19. 08:17
null
Kleinheisler László (jobbra) nem rég Törökországban járt, a héten pedig már két gólt szerzett Telkiben a válogatott összetartásán (Fotó: MTI)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint Kleinheisler László nem rég Isztambulban járt egy török élvonalbeli klubnál, hogy felmérje a körülményeket, megismerkedjen a vezetőkkel, de ez még nem jelenti azt, hogy oda is szerződne.

 

A fourfourtwo.hu arról számolt be, hogy Kleinheisler László Törökországban járt próbajátékon, de a Nemzeti Sport Online török újságíróktól azt az információt kapta, hogy nem próbajátékról, csak egy néhány órás villámlátogatásról volt szó.

Információink szerint a válogatott támadó a török élvonalban 5. helyen álló Istanbul Basaksehirnél járt, amolyan ismerkedésen. Találkozott a török klub vezetőivel, megismerkedett a körülményekkel, de ez a találkozó még nem jelenti azt, hogy a támadó biztosan Törökországba szerződik. (Ahonnét korábban egyébként már a Bursaspor is érdeklődött, a csapat magyar szélsője, Dzsudzsák Balázs ajánlotta a klubvezetők figyelmébe a támadót.)

Úgy tudjuk, továbbra is komoly érdeklődés mutatkozik Lengyelországból, több csapat részéről is, de más országok is szóba jöhetnek. Várhatóan jövő héten gyorsulnak majd fel a tárgyalások, amikor a legtöbb európai ligában már téli szünetre vonulnak a csapatok.

Fontos megjegyezni, hogy az érdeklődő kluboknak először a Videotonnal kell egyezségre jutniuk, hiszen Kleinheislert fél évig még Fehérvárra köti a szerződése.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik