Videoton: „A keret mélyítése a cél, nem a padra akarunk igazolni”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.12.31. 16:05
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton sportigazgatója, Kovács Zoltán úgy fogalmazott: a téli átigazolási időszakban a keret mélyítése a céljuk, de nem a kispadra akarnak igazolni játékosokat.

„Elsősorban a keret mélyítése a cél, de nem a padra akarunk játékosokat hozni. Olyan futballistákat szeretnénk igazolni, akik adott esetben a kezdőben is megállják a helyüket, és komoly harcra késztetik a mostani kezdőnk tagjait. Az ilyesmi csak jót tehet egy csapatnak" – idézi a molcsapat.hu Kovács Zoltánt.„Elsősorban a keret mélyítése a cél, de nem a padra akarunk játékosokat hozni. Olyan futballistákat szeretnénk igazolni, akik adott esetben a kezdőben is megállják a helyüket, és komoly harcra késztetik a mostani kezdőnk tagjait. Az ilyesmi csak jót tehet egy csapatnak" – idézi a molcsapat.hu Kovács Zoltánt.

„Mindenki tisztában van vele, milyen kemény feladatok várnak ránk a tavasszal, és most nem is csak a magyar bajnokságra gondolok – folytatta a Vidi sportigazgatója. – A magyar együttesek számára ugyanis nem sokkal a bajnokság vége után elkezdődik az európai kupaszezon, és a Videotonnak 2018-ban már a nemzetközi kupákban is eredményeket kell felmutatnia."

A Videoton 19 forduló után második a tabellán, hátránya három pont az éllovas Ferencváros mögött. A fehérváriak a Magyar Kupából kiestek, a másodosztályú Vác búcsúztatta őket a legjobb 32 között.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik