HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2015.07.06 12:52 Frissítve: 2015.07.06 14:19

Vasas: Szivacski aláírt, örömmel menne kölcsönbe is

Ahogy azt a Nemzeti Sport Online elsőként megírta, a Kecskemétet elhagyó Szivacski Donát a Vasas labdarúgócsapatában folytatja pályafutását. A 18 éves védekező középpályás hároméves szerződést írt alá az angyalföldi klubbal – adta hírül a piros-kékek honlapja.

Vancsa Miklós (balra) és Szivacski Donát a Vasas mezével (Fotó: vasasfc.hu)

 

 

„Nagyon boldog vagyok, és bízom benne, hogy mielőbb meghálálhatom a mostani bizalmat – nyilatkozta az U19-es válogatott Szivacski Donát a vasasfc.hu-nak. – Valóban volt több megkeresésem is, éppen ezért beszéltük meg azt, hogy pár napot eltöltök itt a Vasasban az aláírás előtt, hogy megismerhessük egymást. Az első pillanattól nagyon jól éreztem magam, Szanyó Károly és a stáb nagyon kedvesen fogadott, élveztem az edzéseket, és nagy öröm volt, hogy a Király-kupán már be is mutatkozhattam a csapatban. Örülök annak, hogy jó helyre kerültem, és annak különösen, hogy Vancsa Miklós és Szanyó Károly is biztosított arról, hogy a fejlődésemet szem előtt tartva döntenek arról, hogy a következő szezonban hol játszom. Számomra nagyon fontos a játéklehetőség, így egy esetleges kölcsönadást is örömmel veszek, ezt tisztáztuk is előre.”

„Nagyon örülök ennek az igazolásnak, hiszen télen Murka Benedek került hozzánk ebből a korosztályból, aki azóta már többször is megmutatta, hogy nem véletlenül igazoltuk át, és egyre hangsúlyosabban jelzi, a felnőttfutballban is lehet rá számítani – mondta Vancsa Miklós ügyvezető a klub honlapjának. – Ugyanilyen tehetségnek tartjuk Szivacski Donátot, akit hónapok óta figyelemmel kísérünk, és azt hiszem, ennek is köszönhető, hogy végül minket választott. Biztos vagyok benne, hogy nagyon szép jövő vár rá a Vasasban, szisztematikusan szeretnénk felépíteni, amibe a korából adódóan az is beleférhet, hogy kölcsönadjuk az NB II-be az első időszakban. Nem titok, hogy jelentkező van bőven, hiszen tehetséges, korosztályos válogatott játékosról van szó.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASASNÁL

Érkezők: Milos Adamovics (szerb, Mladoszt Lucsani – Szerbia), Bori Gábor (DVTK, kölcsön után végleg), Hangya Szilveszter (MTK, kölcsön után végleg), Könyves Norbert (Paks – átigazolásának időpontja még kérdéses, vagy 2015 nyara, vagy 2016. január 1.), Nagy Gergely (Dunaújváros), Novák Csanád (KTE, szabadon igazolható), Osváth Attila (Szigetszentmiklós), Tomiszlav Pajovics (szerb, Hapoel Beer Seva – Izrael), Póser Dániel (Békéscsaba, szabadon igazolhatóként), Szivacski Donát (KTE)

Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Nagy Tamás (Siófok), Nagyházi Dávid (Dorog, ?), Orbán Soma (Baja, ?), Pál Dávid (Ajka, ?), Szedlár Zoltán (Dorog, ?)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Vass Patrik (MTK, kölcsön után végleg szabadon igazolhatóként)
Távozók: Nagy Dániel (szabadon igazolható), Nagy Tamás (szabadon igazolható), Németh Gábor (visszavonult), Oláh László (Békéscsaba, szabadon igazolhatóként), Polényi Gábor (Mezőkövesd)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak:

 

2019.02.20 17:25:23

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Csak az első félidőben villogott a Kisvárda, a szünet után sokkal jobban futballoztak a zöld-fehérek.

2019.02.20 13:39:48

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Kora délután győzött a Vidi és a Honvéd, ahogy a Budaörs és a Soroksár is. Iksz a Kövesd–Halin.

2019.02.19 14:43:54

Labdarúgó NB I PÓR KÁROLY

Riccardo Guffanti márciustól már az edzőképzés hallgatóinak is oktatja a scoutingot.

2019.02.19 21:21:12

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Minden különösebb felhajtás nélkül járták a pályákat, figyelték a kölyköket.

2019.02.19 21:15:17

Labdarúgó NB I BERTA MIHÁLY

ALAPVONAL. Csakhogy akinek a történetéből városi legenda lesz, a nadrágjából divat, a pályafutásából meg példa, annak nemcsak arra kell odafigyelnie, hogy mit tesz, hanem arra is, meddig.