Újpest: Vignjevicsnél szóba sem jöhet a műfüves pálya

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.30. 22:13
Az Újpest Belgiumban edzőtáborozó labdarúgócsapata szerdán a belga bajnok Genttel játszik felkészülési mérkőzést. Füves pályán, mivel a lilákat irányító Nebojsa Vignjevics nem hajlandó műfűre küldeni csapatát.

„Elégedett vagyok a csapat eddigi teljesítményével, a srácok kevés pihenő után is nagyon hajtanak, hogy készen legyünk a bajnoki rajtra. Való igaz, hogy nehéz ilyen erőltetett tempóban edzeni és készülni, néha a nagy melegben egy kicsit megáll az ember és azon tűnődik, vajon kibírja-e a holnapot, de ez ebben a szakmában mindennapos dilemma, és a válasz egyértelmű, ki kell bírni, és tovább kell csinálni. A játékosok megértették a feltételeket, amit ma délelőtt vázoltam, és készen áll mindenki, hogy egy jó mérkőzést játsszunk a Gent csapata ellen” – beszélt Nebojsa Vignjevics a felkészülésről az ujpestfc.hu-nak.Nebojsa Vignjevics a felkészülésről az ujpestfc.hu-nak.

„A Gent a rájátszásban kiharcolta az elsőséget, és ez a harcosság valószínűleg meg is fog mutatkozni a szerdai mérkőzésen, hiszen meg kell mutatniuk, hogy a Bajnokok Ligájában akármilyen ellenfelet is kapjanak, ők komolyan veszik a munkájukat – folytatta a szerb szakember. – Természetesen mi a saját játékunkat akarjuk majd játszani, azt, amelyre alapozzuk a bajnoki szereplésünket. Ezt gyakoroljuk nap mint nap, és a holnapi jó teszt lesz, hogy hol tartunk a felkészülésben. Gent közelében játszunk majd, nem a városi stadionban, füves pályán, mert mindig ragaszkodom ahhoz, hogy füvön játsszunk, ne műfüvön. Ez nálam alapfeltétel. Szeretnék minden játékosnak, aki kijött az edzőtáborba, játéklehetőséget biztosítani, kinek többet, kinek kevesebbet, de erről még nem döntöttem véglegesen. Holnap az átmozgató edzés után közlöm a kerettel, hogy hogyan állunk fel, addig is lélekben mindenki készüljön fel arra, hogy nehéz mérkőzés lesz a holnapi. Szeretnénk győzni, de a realitás az, hogy most azt várom el a játékosoktól, hogy a maximumot adják ki magukból, függetlenül az eredménytől.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik