Újpest: Nem szeretnék már többet kihagyni! – Kabát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.04. 12:53
Beszámoltunk róla, hogy Kabát Péter a Szigetszentmiklós elleni felkészülési mérkőzésen a lefújás előtt elhagyta a pályát, ugyanis combizomfájdalomra panaszkodott, és nem kockáztatta a további sérülés veszélyét. A csatár a klubhonlapnak beszélt a történtekről.

„Egy sprint után kisebb szúró fájdalmat éreztem a jobb oldali combizmomban – mondta az ujpestfc.hu-nak Kabát Péter. – Ezért úgy döntöttem, hogy inkább elhagyom a játékteret, mint hogy megkockáztassam, hogy lesérüljek. A csapatorvos azonnal lekezelte a combomat, a hátsó oldalon feszülő érzés volt, ezért nem akartam folytatni. Megnézte az orvos, és pénteken ultrahangos vizsgálaton veszek részt, hogy minden kétséget kizáró eredmény birtokába kerüljünk.”

„Ma már sokkal jobban érzem magam, mint tegnap, és remélem, hogy nem lesz hosszan tartó a fájdalom. Sosem tapasztaltam még ilyet karrierem során, a sérülés megviselt. Nem szeretnék már többet kihagyni, hiszen a tegnapi mérkőzésen is jól ment a játék, kedvvel és lendülettel futballoztam, s egy újabb kihagyás a bajnoki rajt előtt jelentősen visszavetne. De bízom a jó diagnózisban és abban, hogy a Videoton ellen ott leszek a kezdőben.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik