Újpest: két próbajátékos bizonyíthat a Videoton ellen

Vágólapra másolva!
2014.07.18. 15:25
Két labdarúgó érkezett próbajátékra az NB I-es Újpesthez, akik Nebojsa Vignjevics vezetőedző elmondása szerint szerepet kaphatnak a szombati, Videoton elleni felkészülési találkozón.


Az újpestiek hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint Szenes Bence és Obeida Hattab csütörtökön érkezett meg a lila-fehérekhez próbajátékra.
Az újpestiek hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint Szenes Bence és Obeida Hattab csütörtökön érkezett meg a lila-fehérekhez próbajátékra.

Előbbi az egykori ferencvárosi futballista, Szenes Sándor 20 esztendős fia, s a német Mönchengladbachban nevelkedett, szerződése azonban idén lejárt, így szabadon igazolható. Érdekesség, Szenes Bencét már tavaly is szóba hozták egy magyar klubbal, akkor a DVTK érdeklődött a csatár iránt. Mint ismert, akkor a diósgyőrieknél az a Kovács Zoltán volt a sportigazgató, aki most az Újpestnél látja el ugyanezt a munkakört.

A 22 esztendős izraeli középpályás, Hattab eddig hazája másodosztályú bajnokságában játszott, az Újpest honlapján remek felépítését, illetve bal lábát emelték ki fő erényeiként.

„Erős csapattal szerettem volna játszani a bajnokság rajtja előtt, ezért ideális, hogy egy Videoton-szintű együttessel találkozunk. A Szuperkupa után természetesen ezt a találkozót is komolyan vesszük, bajnoki teljesítményt várok el a pályára lépőktől. A tervek szerint a rendelkezésre álló játékosok és a két próbázó is szerepet kap a Sóstói Stadionban, ez egy jó lehetőség lesz mindenki számára, hogy bizonyítsa, a kezdőcsapatban van a helye jövő héten a Szombathely ellen” – idézi az ujpestfc.hu Nebojsa Vignjevicset.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ÚJPEST FC-NÉL
Érkezők: Berat Ahmeti (albán, KF Pristina), Forró Gyula (KTE), Holdampf Gergő (ZTE), Nebojsa Koszovics (montenegrói, Standard Liege – Belgium, kölcsönbe), Aristote Mboma (kongói-finn, FC Honka – Finnország), Nagy Gábor (Haladás), Jérémy Serwy (belga, Borussia Dortmund II), Vadász Viktor (DVTK)
Távozott/távozhat: Jarmo Ahjupera (észt, Nömme Kalju – Észtország), José María Antón (spanyol, ?), Henri Eninful (togói, KTE – kölcsön után végleg), Juanan (spanyol, ?), Nebojsa Koszovics (montenegrói, Standard Liege – Belgium, kölcsönből vissza), Lázár Bence (Nyíregyháza Spartacus – kölcsönbe), Simon Ligot (belga, Standard Liege – Belgium, kölcsönből vissza), Jean-Marc Makusu Mundele (kongói, Zulte-Waregem – Belgium?) Bojan Mihajlovics (szerb, ?), Pierre-Yves Ngawa (belga, Standard Liege – Belgium, kölcsönből vissza, majd onnan Lierse – Belgium), Nikolas Proesmans (belga,?), Lansana Sagna (szenegáli, ?), Hisham Abdallah Said (kenyai, ?), El Hadji Badiane Sidibe (szenegáli, ?), Zamostny Balázs (Haladás – kölcsönbe)
Kiszemeltek: Georges Griffiths (elefántcsontparti, SV Ried – Ausztria, legutóbb Lombard Pápa), Guzmics Richárd (Haladás), Obeida Hattab (izraeli, legutóbb Hakoah Ramat Gan – Izrael), Németh Márió (Haladás), Szenes Bence (szabadon igazolható, legutóbb Mönchengladbach II – Németország)
AZ ÚJPEST FC NYÁRI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
A felkészülés kezdete: június 16.
Edzőtábor: Belgium (Sint-Truiden), június 30–július 6.
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Július 2., Duffel: KV Mechelen (belga)–Újpest FC 1–1 (Simon K.)
Július 5., Sint-Truiden, Philips Stayen-kupa (1x45 p): Carl Zeiss Jena (német IV.)–Újpest 0–0
Július 5., Sint-Truiden, Philips Stayen-kupa (1x45 p): Alcorcón (spanyol II.)–Újpest 1–0
*Július 11., Szuperkupa, Puskás-stadion: Újpest–DVSC-Teva 0–0, ti: 5–4
Július 19., 18.30: Videoton–Újpest FC
*tétmérkőzés

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik