Újpest-FTC: Nem verhetetlen a Fradi - Vignjevics

Vágólapra másolva!
2014.04.04. 12:11
Az Újpest FC vezetőedzője, Nebojsa Vignjevics a Ferencváros elleni mai rangadó előtt arról nyilatkozott a Nemzeti Sportnak, hogy erős, de nem verhetetlen az ellenfelük.

„Ami tőlünk telt, megtettük az elmúlt napokban, a futballistákról lerí az elszántság, a hangulat nem is lehetne jobb – szóval készen állunk a Ferencváros elleni csatára" – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak csapata felkészüléséről Nebojsa Vignjevics, az Újpest vezetőedzője, aki szerint a hangulatot nem a feszültség jellemzi. – Én nem feszültnek írnám le az atmoszférát, inkább úgy fogalmaznék, hogy kellőképpen motiváltak a játékosok. Ez persze a nagy meccsek velejárója. Amint az is, hogy a héten folyamatosan érzékeljük, mennyire fontos másoknak, elsősorban a szurkolóinknak ez a mérkőzés. Mondhatni, emiatt kívülről nehezedik ránk nyomás, de részemről ezzel sincs gond, el kell viselni. Aki profi, képes kezelni a helyzetet."

„Azt már kitaláltuk, hogyan nyerhetünk... A kérdés az, mit valósítunk meg az elképzelésekből – fogalmazott az újpesti szakember a taktika kapcsán. – Ahhoz, hogy megszerezzük a három pontot, hideg fejre, önfegyelemre és kilencven percen át tartó koncentrációra lesz szükség. Ha csak egy pillanatra is kihagyunk, azt az ellenfél könnyedén kihasználhatja. Olyan játékosokkal szemben, mint Leonardo vagy Böde Dániel, nem engedhetünk meg egyetlen megingást sem. És akkor a többiekről még nem is beszéltem. Erős a Ferencváros – de nem verhetetlen".

VIGNJEVICS A NEMZETI SPORT PÉNTEKI SZÁMÁBAN MEGJELENT INTERJÚBAN ARRÓL IS BESZÉL, MIN MÚLHAT A SIKER, MIBEN REJLIK CSAPATA EREJE.

LABDARÚGÓ NB I, 23. FORDULÓ
IdőpontMérkőzés (Tv)
Április 4., péntek
17.00
Puskás Akadémia FC–Szombathelyi Haladás (Tv: Sport 1)
Vad II István
19.00
Újpest FC–Ferencváros (Tv: Duna)
Farkas Ádám
Április 5., szombat
14.00
Budapest Honvéd–Diósgyőri VTK (Tv: Duna)
Erdős József
16.00Lombard Pápa–Pécsi MFC
Fábián Mihály
16.00
MVM-Paks–MTK Budapest (Tv: Sport 1)Iványi Zoltán
18.00KTE-Phoenix MecanoVideoton (Tv: Sport 1)Andó-Szabó Sándor
20.00Debreceni VSC-Teva–Győri ETO FC (Tv: Sport 1)Kassai Viktor
Április 7., hétfő
20.45Kaposvári Rákóczi–Mezőkövesd (Tv: m2)
Szabó Zsolt
TABELLA ♦ GÓLLÖVŐLISTA ♦ MENETREND ♦ EREDMÉNYEK

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik