Újpest: Csapatként kellene erősebbnek lennünk - Ahjupera

Vágólapra másolva!
2013.10.02. 12:22
Jarmo Ahjupera, az Újpest észt labdarúgója reméli, hogy a Videoton elleni vasárnapi NB I-es bajnokira felépül, pályára léphet, és hozzájárulhat ahhoz, hogy csapata megkezdje a felzárkózást.

„Nagyon remélem, hogy a deréksérülésem mihamarabb a múlté lesz, és talán már Fehérváron futballozhatok. Két hete szenvedek már vele, pedig azt hittem, megúszom egy hét kihagyással" – mondta a hat őszi meccsén három gólt szerző Ahjupera a Nemzeti Sportnak, hozzátéve, boldog lenne, ha az Újpesttel felállhatna a dobogóra, de…

„…legyünk reálisak. Egyelőre nem úgy fest, hogy ez az idén bekövetkezik, mindenesetre nagyon fontos meccsek előtt állunk, a Videoton, a Győr, az MTK és a Debrecen jön egymás után, sok múlhat azon, hogyan jutunk túl a felettébb nehéznek ígérkező sorozaton" – fogalmazott a játékos, aki úgy véli, a képességek alapján csapatának a 13. helynél előrébb kellene állnia a tabellán.

„Abban biztos vagyok, hogy a játékunk alapján több pontot kellett volna már gyűjtenünk, valahogy nem sikerült úgy koncentrálnunk egyes szituációkban, ahogy az kívánatos volna. Pedig a képességekkel nincs baj, jó játékosok alkotják a keretet, lehet, hogy csapatként kellene erősebbnek lennünk."

NB I, 10. FORDULÓ – PROGRAM
Időpont Mérkőzés (Tv)
Október 4., péntek
19.00 Debreceni VSC-Teva–MVM Paks (Tv: Sport1)
Október 5., szombat
14.00 Győri ETO–Lombard Pápa (Tv: M1)
16.00 Pécsi MFC–Puskás Akadémia
16.00 Diósgyőri VTK–Mezőkövesd (Tv: Sport1)
18.00
MTK–Kecskeméti TE-Phoenix Mecano (Tv: Sport1)

20.00

Szombathelyi Haladás–Kaposvári Rákóczi (Tv: Sport1)
Október 6., vasárnap
16.30

Ferencváros–Budapest Honvéd (Tv: M1)

18.30
Videoton–Újpest (Tv: Sport2)
TABELLA ♦ GÓLLÖVŐLISTA ♦ MENETREND ♦ EREDMÉNYEK

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik