Újpest: A szurkolókkal együtt bárkit legyőzhetünk - Vignjevics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.23. 09:34
Nebojsa Vignjevics, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest vezetőedzője szerint kilencven percen keresztül keményen kell dolgozniuk, hogy a DVTK ellen sikeresek legyenek, ám a szurkolók segítségével bárkit legyőzhetnek hazai pályán.

„A szerdai, Vasas elleni mérkőzés bizonyította, hogy sok olyan játékosunk van, akire lehet számítani. Ez azért is fontos, mert a bajnokin kívül készülünk a Pécs elleni kupavisszavágóra is. Ettől függetlenül ugyanabban a kezdőben gondolkodom, mint Mezőkövesden, nem szeretnék változtatni a győztes csapaton. Nagyon fontos meccs áll előttünk holnap. Szervezett, fegyelmezett és kemény együttes érkezik Újpestre, sokat kell majd dolgoznunk ellenük kilencven percen keresztül. Nem lesz könnyű, de folytatni szeretnénk a múlt héten megkezdett győzelmi sorozatot" – nyilatkozta Nebojsa Vignjevics az ujpestfc.hu-nak.Nebojsa Vignjevics az ujpestfc.hu-nak.

„Azt megígérhetem, hogy a játékosok mindent megtesznek majd a klubért és a szurkolókért vasárnap is. Bízom benne, hogy ugyanolyan fantasztikus támogatást kapunk a tábortól, mint a múlt héten kétszer is, és sokan kijönnek a Megyeri útra ebben a nehéz helyzetben. Velük sokkal erősebbek vagyunk és együtt mindenkit legyőzhetünk hazai pályán" – tette hozzá a szerb szakember.

LABDARÚGÓ NB I, 21. FORDULÓ
IdőpontMérkőzés (Tv)
Március 21., péntek
19.00
Lombard Pápa–Haladás 1–1
Németh Ádám
Március 22., szombat
14.00
Debreceni VSC-Teva–Pécsi MFC 1–0
Andó-Szabó Sándor
16.00Puskás Akadémia FC–Mezőkövesd 4–0
Erdős József
16.00
MTK Budapest–Videoton 1–2
Kassai Viktor
18.00Budapest Honvéd–Kaposvári Rákócz 1–0Farkas Ádám
20.00MVM-Paks–Győri ETO FC 1–2 Solymosi Péter
Március 23., vasárnap
16.30
Újpest FC–Diósgyőri VTK (Tv: M1)
Vad II István
18.30
Kecskeméti TE-Phoenix Mecano–Ferencváros (Tv: Sport 2)Iványi Zoltán
TABELLA ♦ GÓLLÖVŐLISTA ♦ MENETREND ♦ EREDMÉNYEK

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik