Tisza Azerbajdzsánban? – Bejelentkezett egy élcsapat!

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2014.01.15. 17:24
null
Tisza Tibort (balra) már aligha látják tavasszal a DVTK szerelésében a diósgyőri szurkolók (Fotó: Czerkl Gábor)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a DVTK-tól várhatóan távozó Tisza Tibor előrehaladott tárgyalásokat folytat a DVSC-Tevával, ugyanakkor a Nemzeti Sport Online legfrissebb információi szerint egy azeri élcsapat is jelentkezett a 29 éves támadóért.

 

A DVTK tegnap jelentette be, hogy Tisza Tibor nem lesz ott a csapat mai, idei első foglalkozásán, a nyáron lejáró a szerződésű játékos engedélyt kapott a klubtól, hogy tárgyaljon más csapatokkal – ezt megkönnyítendő a héten nem kell a diósgyőriekkel edzenie.

Délelőtt arról számoltunk be, hogy a DVSC-Teva az első számú kérője, ugyanakkor menedzsere, Filipovics Vladan ma délután már arról nyilatkozott a Nemzeti Sport Online-nak, hogy befutott egy komoly külföldi érdeklődő is.

„A diósgyőriekkel megegyeztünk, hogy ezen a héten Tisza Tibor nem edz a csapattal, és ez idő alatt próbáljuk megoldani a helyzetét. Magyarországról három klub érdeklődik iránta, de a magyar csapatok mellett van egy komoly érdeklődő Azerbajdzsánból is, egy azeri élcsapat" – nyilatkozta megkeresésünkre a csatár ügynöke.

Filipovics konkrét csapatneveket nem kívánt említeni, mindenesetre az azeri tabella alapján jelenleg a Qarabag, a Qabala és Neftci trió tagjai számítanak élcsapatoknak – ez a három klub áll a tabella első három helyén.

Mint ismeretes, Tisza még az őszi szezon végén került nézeteltérésbe az őt bíráló vezetőedzővel, Tomiszlav Sziviccsel, és már akkor nyilvánvalóvá vált, a tavaszi szezont már nem Diósgyőrben kezdi meg.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők:
Távozott/távozhat: Csirszki Martin (Mezőkövesd – kölcsönbe?), Menyhért Ádám (Mezőkövesd – kölcsönbe?), Takács Péter (?), Thiago Bonfin dos Santos (brazil, Tököl VSK – kölcsönből vissza), Tisza Tibor (Debreceni VSC ?)
Kiszemeltek: Antal Botond (Kecskeméti TE), Bányász Nikola (szerb, Szpartak Zlatibor Voda – Szerbia, próbajáték) Bori Gábor (Paksi FC), Pim Bouwman (holland, szabadon igazolható, legutóbbi Inter Turku – Finnország, próbajáték), Miroszlav Grumics (szerb, Pécsi MFC), Lazar Marjanovics (szerb, Radnicki Kragujevac – Szerbia, próbajáték), Marko Milics (szerb, Cselik Niksics – Montenegrói, próbajáték), Ladislav Sosták (szlovák, MFK Kosice – Szlovákia, próbajáték), Szabó János (Paksi FC)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik