P. K. 2014.01.15 17:24 Frissítve: 2014.07.01 03:30

Tisza Azerbajdzsánban? – Bejelentkezett egy élcsapat!

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a DVTK-tól várhatóan távozó Tisza Tibor előrehaladott tárgyalásokat folytat a DVSC-Tevával, ugyanakkor a Nemzeti Sport Online legfrissebb információi szerint egy azeri élcsapat is jelentkezett a 29 éves támadóért.

Tisza Tibort (balra) már aligha látják tavasszal a DVTK szerelésében a diósgyőri szurkolók (Fotó: Czerkl Gábor)

 

 
Téli átigazolások – NB I
Téli átigazolások – NB II
Folyamatosan frissülő átigazolási hírek
Az NB I-es csapatok felkészülési programja

A DVTK tegnap jelentette be, hogy Tisza Tibor nem lesz ott a csapat mai, idei első foglalkozásán, a nyáron lejáró a szerződésű játékos engedélyt kapott a klubtól, hogy tárgyaljon más csapatokkal – ezt megkönnyítendő a héten nem kell a diósgyőriekkel edzenie.

Délelőtt arról számoltunk be, hogy a DVSC-Teva az első számú kérője, ugyanakkor menedzsere, Filipovics Vladan ma délután már arról nyilatkozott a Nemzeti Sport Online-nak, hogy befutott egy komoly külföldi érdeklődő is.

„A diósgyőriekkel megegyeztünk, hogy ezen a héten Tisza Tibor nem edz a csapattal, és ez idő alatt próbáljuk megoldani a helyzetét. Magyarországról három klub érdeklődik iránta, de a magyar csapatok mellett van egy komoly érdeklődő Azerbajdzsánból is, egy azeri élcsapat" – nyilatkozta megkeresésünkre a csatár ügynöke.

Filipovics konkrét csapatneveket nem kívánt említeni, mindenesetre az azeri tabella alapján jelenleg a Qarabag, a Qabala és Neftci trió tagjai számítanak élcsapatoknak – ez a három klub áll a tabella első három helyén.

Mint ismeretes, Tisza még az őszi szezon végén került nézeteltérésbe az őt bíráló vezetőedzővel, Tomiszlav Sziviccsel, és már akkor nyilvánvalóvá vált, a tavaszi szezont már nem Diósgyőrben kezdi meg. 

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők: 
Távozott/távozhat: Csirszki Martin (Mezőkövesd – kölcsönbe?), Menyhért Ádám (Mezőkövesd – kölcsönbe?), Takács Péter (?), Thiago Bonfin dos Santos (brazil, Tököl VSK – kölcsönből vissza), Tisza Tibor (Debreceni VSC ?)
Kiszemeltek: Antal Botond (Kecskeméti TE), Bányász Nikola (szerb, Szpartak Zlatibor Voda – Szerbia, próbajáték) Bori Gábor (Paksi FC), Pim Bouwman (holland, szabadon igazolható, legutóbbi Inter Turku – Finnország, próbajáték), Miroszlav Grumics (szerb, Pécsi MFC), Lazar Marjanovics (szerb, Radnicki Kragujevac – Szerbia, próbajáték), Marko Milics (szerb, Cselik Niksics – Montenegrói, próbajáték), Ladislav Sosták (szlovák, MFK Kosice – Szlovákia, próbajáték), Szabó János (Paksi FC)

 

2019.04.24 23:48:04

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2019.04.24 14:39:11

Labdarúgó NB I VAJDA GYÖRGY

Sokáig kiegyenlített volt a párharc, de a Honvéd végül biztosan nyert idegenben is.

2019.04.23 19:40:46

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

„Sokan ebből a klubból élnek, én ezért a klubért halok. Én még akkor is itt leszek, amikor jó néhányan már nem.”

2019.04.23 22:11:19

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. A magyar élvonal meccseinek nézőszáma finom emelkedést mutat

2019.04.23 19:43:33

Labdarúgó NB I BERECZKY ATTILA

A parázs hangulatú mérkőzésen három góllal nyert a vendégcsapat Debrecenben.