nemzetisport.hu 2014.01.15 09:55 Frissítve: 2015.03.14 01:21

DVTK: Tisza azért nem edz, mert a Lokival egyeztet

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a DVTK csatára, Tisza Tibor jó eséllyel Debrecenbe szerződik. Úgy tudjuk, a játékos azért nem vesz részt a Diósgyőr mai, idei első edzésén, mert célegyenesbe értek a tárgyalások a DVSC-vel.

 

 
Téli átigazolások – NB I
Téli átigazolások – NB II
Folyamatosan frissülő átigazolási hírek
Az NB I-es csapatok felkészülési programja

A DVTK tegnap jelentette be, hogy Tisza Tibor nem lesz ott a csapat mai, idei első foglalkozásán, a nyáron lejáró a szerződésű játékos engedélyt kapott a klubtól, hogy tárgyaljon más csapatokkal – ezt megkönnyítendő a héten nem kell a diósgyőriekkel edzenie.

A Nemzeti Sport Online információi szerint Tisza már múlt héten is tárgyalt a Debrecennel, az egyeztetések célegyenesbe értek, ezért nem is edz már Diósgyőrben, a héten aláírhat a Lokihoz.    

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-TEVÁNÁL
Érkezők: Pölöskey Péter (Pécsi MFC – kölcsönből vissza ?)
Távozott/távozhat: Slimane Bouadla (francia, Nyíregyháza Spartacus ?), Vukasin Polekszics (montenegrói, Kecskeméti TE – kölcsönbe), Pölöskey Péter (Vasas ?), Rezes László (Nyíregyháza Spartacus – kölcsönbe ?), Alekszandar Trninics (szerb, ?)
Kiszemeltek: Dudás Ádám (Győri ETO FC), Kovács Ádám (szabadon igazolható, legutóbb Nyíregyháza Spartacus), Tisza Tibor (Diósgyőri VTK)

 

 

2020.02.29 11:24:50

Labdarúgó NB I BABJÁK BENCE

A Mol Fehérvár sportigazgatója elmondta, a Ferencváros vezetőivel közös vacsorán nem érzett feszültséget a két klub között.

2020.02.27 17:36:48

Labdarúgó NB I M. G.

A pályaválasztóként kínlódó Újpest Zalaegerszegen javíthatja nyomasztó „hazai” mérlegét.

2020.02.28 00:14:13

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE

Az FTC ukrán edzője biztos benne, hogy csapata a szebbik arcát mutatja a Debrecen ellen.