DVTK: Tisza azért nem edz, mert a Lokival egyeztet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.15. 09:55
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a DVTK csatára, Tisza Tibor jó eséllyel Debrecenbe szerződik. Úgy tudjuk, a játékos azért nem vesz részt a Diósgyőr mai, idei első edzésén, mert célegyenesbe értek a tárgyalások a DVSC-vel.

A DVTK tegnap jelentette be, hogy Tisza Tibor nem lesz ott a csapat mai, idei első foglalkozásán, a nyáron lejáró a szerződésű játékos engedélyt kapott a klubtól, hogy tárgyaljon más csapatokkal – ezt megkönnyítendő a héten nem kell a diósgyőriekkel edzenie.

A Nemzeti Sport Online információi szerint Tisza már múlt héten is tárgyalt a Debrecennel, az egyeztetések célegyenesbe értek, ezért nem is edz már Diósgyőrben, a héten aláírhat a Lokihoz.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-TEVÁNÁL
Érkezők: Pölöskey Péter (Pécsi MFC – kölcsönből vissza ?)
Távozott/távozhat: Slimane Bouadla (francia, Nyíregyháza Spartacus ?), Vukasin Polekszics (montenegrói, Kecskeméti TE – kölcsönbe), Pölöskey Péter (Vasas ?), Rezes László (Nyíregyháza Spartacus – kölcsönbe ?), Alekszandar Trninics (szerb, ?)
Kiszemeltek: Dudás Ádám (Győri ETO FC), Kovács Ádám (szabadon igazolható, legutóbb Nyíregyháza Spartacus), Tisza Tibor (Diósgyőri VTK)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik