DVTK: Tisza eltávozáson, Csirszki Mezőkövesden

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.14. 21:11
Szerdán délelőtt tartja meg az első foglalkozást Tomiszlav Szivics vezetőedző az NB I tavaszi rajtjára készülő Diósgyőri VTK labdarúgóinak. Várhatóan próbálkozó játékosok is lesznek a tréningen, viszont néhány megszokott arc hiányozni fog – írja a diósgyőriek hivatalos honlapja.

Nem lesz ott a foglalkozáson Tisza Tibor, akinek nyáron lejár a szerződése, és engedélyt kapott a klubtól, hogy tárgyaljon más csapatokkal – ezt megkönnyítendő a héten nem kell a DVTK-val edzenie.Tisza Tibor, akinek nyáron lejár a szerződése, és engedélyt kapott a klubtól, hogy tárgyaljon más csapatokkal – ezt megkönnyítendő a héten nem kell a DVTK-val edzenie.

Már nem edz a diósgyőriekkel Takács Péter, aki kedden távozott a klubtól, és kihagyja a szerdai foglalkozást Csirszki Martin és Menyhért Ádám: a két fiatal játékos Mezőkövesden vesz részt próbajátékon – a DVTK hangsúlyozza: legfeljebb kölcsönadni szándékozik őket, eladni nem.

Tomiszlav Szivics szerdára négy-öt próbajátékost vár, de csütörtökön is feltűnhet új arc – köztük lesznek Szerbiából érkezők is.

„Ami biztos, hogy az átigazolási időszak végén lesz huszonkét játékos, három kapus, velük fogunk nekimenni a tavaszi szezonnak – idézi a dvtk.eu Szivicset. – Azért hozunk most hat-nyolc játékost, hogy inkább harmincan legyünk az elején, mint tízen… Meggyőződésem, hogy ez a csapat így ahogy van, erősítés nélkül is képes arra, hogy jó eredményt érjen el, de ha képesek leszünk jól igazolni, akkor lehet szép tavaszunk igazán.”

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők:
Távozott/távozhat: Csirszki Martin (Mezőkövesd – kölcsönbe?), Menyhért Ádám (Mezőkövesd – kölcsönbe?), Takács Péter (?), Thiago Bonfin (brazil, Tököl VSK – kölcsönből vissza), Tisza Tibor (Debreceni VSC?)
Kiszemeltek: Antal Botond (Kecskeméti TE), Bori Gábor (Paksi FC),Miroszlav Grumics (szerb, Pécsi MFC), Szabó János (Paksi FC)
A DIÓSGYŐRI VTK TÉLI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
A felkészülés kezdete: január 15.
Edzőtábor: Bük, január 23–31.; Törökország, február 5–15.
TERVEZETT FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
01. 18., 12.00, Miskolc: DVTK–Vasas
01. 22., 12.00, Miskolc: DVTK–Balmazújváros
01. 24., Bük: DVTK–Haladás
01. 27.: DVTK–Győri ETO (az ETO hivatalosan még nem igazolta vissza a találkozót)
01. 31: Kapfenberg SV (osztrák II)–DVTK
02. 18., 13.00, Miskolc: DVTK–MFK Kosice (szlovákiai)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik