PMFC: akciós sörrel várják a szurkolókat a Paks ellen

Vágólapra másolva!
2012.11.23. 11:24
A PMFC labdarúgócsapatának vezetősége a szezon során többször indított nézőcsalogató akciókat, a ma esti Paks elleni bajnokin olcsóbb sörrel próbálnak kedveskedni a drukkereknek. 

A múlt héttől a forralt bor lett olcsóbb, – fogyott is rendesen – 200 helyett 150 Ft lett egy deci. Most pénteken, az MVM Paks ellen akciós sör is lesz. Összesen 520 korsó sört kaphatnak meg a szurkolók pohár árban: 380 Ft helyett 230 Ft-ért. 200 korsó a B-középnek, 160-160 korsó az északi, illetve a déli lelátó szurkolóinak jut a Pécsi Sörfőzde és a PMFC jóvoltából – adta hírül a pmfc.hu.

A szokásos meccs előtti sajtótájékoztatóját csütörtökön tartotta meg a PMFC vezetőedzője, Supka Attila.

A szokásos meccs előtti sajtótájékoztatóját csütörtökön tartotta meg a PMFC vezetőedzője, Supka Attila.

„A Paksot az első őszi mérkőzésünk óta új edző irányítja, változott a játékosállomány is, több új futballistát igazolt. Tudjuk, hogy mit szokott játszani leendő ellenfelünk. Mi természetesen nyerni szeretnénk hazai pályán, bízom benne, hogy jó eredményt érünk el” – fogalmazott a baranyai szakember. A PMFC az 1. fordulóban 3–2-re nyert az azóta már két edzőváltáson is áteső Paks ellen, a tolnaiakat azóta már Tomiszlav Szivics irányítja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik