PMFC: a volt Fradi-edző hat pontban a Jarni-hatásról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.26. 08:32
Edzőként még nem alkotott maradandót, ennek ellenére Robert Jarni minapi szerződtetésével jól járt a Pécs – állítja Marijan Vlak, a korábban a Ferencvárosnál, a Videotonnál és a Vasasnál is dolgozó horvát szakember, akit Jarni már két hete felhívott, hogy tudakozódjon a magyarországi futballviszonyokról. Mivel biztatja Vlak a Pécs drukkereit? A Nemzeti Sportnak elmondottakat hat pontban foglalhatjuk össze.

1. „Horvátországban tehetséges, fiatal edzőnek tartják Robert Jarnit, s bár kiugró siker még nem fűződik a nevéhez, a többség ismeri az eddigi munkásságát."1. „Horvátországban tehetséges, fiatal edzőnek tartják Robert Jarnit, s bár kiugró siker még nem fűződik a nevéhez, a többség ismeri az eddigi munkásságát."

2. „Semmiképp sem nevezném kezdőnek, korábban láttam, milyen edzéseket tartott Szarajevóban, meggyőződésem, hogy szakmai gondok Pécsen sem lesznek."

3. „Honfitársam tudja, hogy nem sztárklubhoz került, nehéz feladat vár rá, ám képes lesz kivezetni az együttest a gödörből, meglepődnék, ha irányításával a Pécs nem indulna el felfelé a tabellán."

4. „Megtartja a három lépés távolságot a játékosaival, akiktől fegyelmet és roppant kemény munkát követel."

5. „Játékosként a legprofibb nyugati klubokban szerepelt, ami nagy hatással volt a személyiségére."

6. „Balhátvédként futballozott, ám edzőként nem jellemző rá, hogy védekező felállásban küldje pályára a csapatát, inkább a támadófutballt részesíti előnyben."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik