Pápa: ajánlatot tesznek a spanyol élvonalat is megjáró védőnek

Vágólapra másolva!
2013.02.18. 08:19
A múlt héten Pápára érkező próbajátékosok közül a spanyol Daniel Orozcót szerződtetné az NB I-es Lombard labdarúgócsapata.

Míg korábban az átigazolási időszak tájékán nagy volt a jövés-menés a pápai csapat háza táján, az idén egyelőre csak két játékost szerződtettek: Beliczky Gergőt a Ferencvárostól, Tajthy Tamást pedig Újpestről csábították el a Lombardhoz. Igaz, visszarendelték az NB II-es BKV Előrétől a kölcsönadott Dóczi Krisztiánt és Enyingi Marcellt, de velük együtt is csak négy új játékos bukkant föl az öltözőben.

Pedig a tervek további erősítéseket helyeztek kilátásba. Kétségtelen, két, de legalább egy csatár mindenképpen elkelne Beliczky Gergő és Goran Marics mellé, és a középpályán, sőt a védelem tengelyében is szívesen látnának jó és megfizethető labdarúgót a helyiek.

Az már biztos, hogy a kevés tesztelt futballista közül a szombaton Lipóton kipróbált horvát Tino Lagator nem lesz a Lombard labdarúgója, és hasonló a helyzet a fehérorosz Aljakszandar Lebegyevvel is.

A spanyol Daniel Orozco szerződtetésére viszont a hírek szerint javaslatot tesz a szakmai stáb. A legutóbb a görög Aszterasz Tripolisznál légióskodó, múlt héten edzőmeccsen a Lombardban gólt is szerző futballista ugyanis rendkívül jó benyomást tett Zsivóczky Gyula vezetőedzőre és segítőire, s most már csak az a kérdés, hogy Bíró Péter tulajdonos egyezségre jut-e a korábban a spanyol élvonalban is futballozó 26 éves védővel.

A Zalaegerszegről érkező Jasarevic Mahir jövője sem dőlt még el, bár a papírokat előkészítették a felek, aláírás egyelőre nincs. Sikeres tárgyalás esetén tehát négy új, és két kölcsönadott labdarúgóval bővül a pápai keret, ám a szakmai stábnak további kívánalmai vannak. Ugyanis nem mondott le még egy gólerős támadó megszerzéséről sem.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A LOMBARD PÁPÁNÁL

Érkezők: Dóczi Krisztián, Enyingi Marcell (mindketten BKV Előre – kölcsönből vissza), Beliczky Gergő (Ferencváros), Tajthy Tamás (Újpest FC)

Távozik/távozhat: Joze Benko (szlovén, NK Zavrc – Szlovénia), Aleksandrs Cekulajevs (lett, ?), Fellai József (Kozármisleny), Youssef Sekour (francia-marokkói, DVTK – kölcsönből vissza), Simon András (Győri ETO FC – kölcsönből vissza)

Kiszemeltek: Jasarevic Mahir (ZTE), Daniel Orozco (spanyol, Aszterasz Tripolisz – Görögország)

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik