Pápa: a kameruni bajnokot még tesztelik, Carrilt már nem

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.31. 13:14
A Lombard Pápa labdarúgócsapatánál csökkent a próbajátékosok száma, miután elköszöntek a spanyol Ivan Carriltól.

„A spanyol középpályást, Ivan Carrilt az edzéseken és a felkészülési mérkőzésen is figyelte a szakmai stáb, ám Tóth Bálint úgy vélekedett, nem jelentene erősítést a csapat számára, így biztosan nem lesz a Lombard Pápa játékosa” – írja a papa-ma.hu. papa-ma.hu.

A pápai híroldal hozzáteszi, hogy a kameruni támadót, Louis René Zomét tovább teszteli a stáb, róla a szombati, Budapest Honvéd elleni tesztmeccs után dönt a vezetőség. A 25 éves csatár szerdán góllal kezdett a ZTE ellen 2–1-re megnyert felkészülési meccsen. A 2008–2009-es szezonban hazájában bajnok volt a Tiko Uniteddel, majd játszott az izraeli Hapoel Akkóban, legutóbb pedig újra Kamerunban, a Léopard de Douala együttesében játszott.

A papa-ma.hu megerősíti a Nemzeti Sport Online korábbi hírét, mely szerint a DVTK-tól érkező próbajátékost, Csirszki Martint nem szerződtetik a pápaiak, ellenben Kulcsár Kornél és Csizmadia Csaba a Lombardnál folytatja pályafutását.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A LOMBARD PÁPÁNÁL
Érkezők: Csizmadia Csaba (Gyirmót FC Győr), Kulcsár Kornél (Haladás – kölcsönbe, az ősszel a ZTE FC-nél szerepelt kölcsönben)
Távozott/távozhat: Lazar Arszics (szerb, ?), Ivancsics Gellért (Siófok), Georges Griffiths (elefántcsontparti, ?), Jaszmin Mecinovics (macedón, ? – az MLSZ felfüggesztette a játékjogát), César Quintero (kolumbiai, ?), Youssef Sekour (marokkói, ?), Zoran Supics (szerb, ? – az MLSZ felfüggesztette a játékjogát), Tóth Bence (Paksi FC)
Kiszemeltek: Louis René Zome (kameruni, Léopard de Douala)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik