DVTK: a próbajátékosok száma csökkent, a kiszemelteké nem

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.29. 10:06
A DVTK labdarúgócsapatánál a múlt héten több próbajátékos is feltűnt. Velük kapcsolatban, illetve a keretben várható további változásokról Kovács Zoltán sportigazgatót kérdeztük.

„Már csak egy próbálkozó készül velünk: Lazar Marjanovics. A többiektől elköszöntük, közülük senkit nem szerződtetünk. A középpályásról a héten fogunk dönteni Tomiszlav Szivics vezetőedzővel” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online érdeklődésére Kovács Zoltán, a DVTK sportigazgatója.Kovács Zoltán, a DVTK sportigazgatója.

„Újabb próbajátékost egyelőre nem várunk. Vannak még kiszemeltjeink, folynak tárgyalások, de ezekről részletesebben most nem tudok nyilatkozni” – tette hozzá a sportvezető.

A diósgyőri kiszemeltek közé korábban Bori Gábort, Georges Griffithst, Miroszlav Grumicsot, Németh Máriót és Szabó Jánost soroltuk. Úgy tudjuk, ők még képben vannak a klubnál, nem zárható ki, hogy valamelyikük ügyében sikerül megegyezni, Kovács ugyanakkor nem kívánt neveket említeni.

A sportigazgató azt viszont elmondta, hogy Menyhért Ádámmal szerződést bontottak (a középpályás egy ideje már Mezőkövesden készül), Csirszki Martin viszont – akivel kapcsolatban felvetődött a kölcsönadás lehetősége, és az elmúlt napokban Mezőkövesden és Pápán is edzett –, visszatért a DVTK-hoz. Arról már korábban beszámoltunk, hogy a továbbra is csapatot kereső Tisza Tibor az U21-es kerettel tréningezik.

A DVTK ma 13 órától a szlovákiai Rimaszombat másodosztályú csapata ellen lép pályára felkészülési meccsen.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők: Egerszegi Tamás (Újpest FC, az ősszel kölcsönben Gyirmóton szerepelt). A nyáron érkezik: Antal Botond (szabadon igazolható – tavasszal a Kaposvári Rákócziban szerepel)
Távozott/távozhat: Michal Hanek (szlovák), Menyhért Ádám (Mezőkövesd ?), Takács Péter (Mezőkövesd), Thiago Bonfim dos Santos (brazil, Tököl VSK – kölcsönből vissza), Tisza Tibor (?)
Kiszemelt: Bori Gábor (Paksi FC), Georges Griffiths (elefántcsontparti, Lombard Pápa), Miroszlav Grumics (szerb, Pécsi MFC), Lazar Marjanovics (szerb, Radnicski 1923 Kragujevac – Szerbia, próbajáték), Németh Márió (Haladás), Szabó János (Paksi FC)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik