nemzetisport.hu 2014.01.29 10:56 Frissítve: 2015.03.04 01:36

Lombard: Kulcsárt és a válogatott, volt Fradi-védőt szerződtetik

A Lombard Pápa labdarúgócsapata két játékos szerződtetéséről is megállapodott. A szombathelyi Kulcsár Kornél és a korábban a Ferencvárosban is futballozó, legutóbb Gyirmóton szereplő, 12-szeres válogatott Csizmadia Csaba is Pápán folytatja a pályafutását – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

 

A legutóbb a ZTE FC-nél kölcsönben szereplő, de a Haladás játékosának számító Kulcsár Kornél már egy ideje Pápán edz, de a múlt héten megsérült, a vizsgálatok igazolták a korábbi véleményt, kézközépcsonttörést szenvedett. Ennek ellenére a Lombard szerződteti a játékost.

„Kulcsár Kornél valóban kézközépcsonttörést szenvedett, de ettől függetlenül a héten már edzett, és jövő héten kap egy műanyag rögzítőt, amiben játszani is tud majd. Így a sérülése nem jelent akadályt, a szakmai stáb számol vele, ezért szerződtetjük őt, fél évre kölcsönbe érkezik a Haladástól. A megegyezés már megszületett, a héten a papírmunkát is elvégezzük” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére a Lombard Pápa klubigazgatója, Szemán György.

A sportvezető elmondta, egy másik kiszemelt, a Gyirmótról távozó, korábbi ferencvárosi védő, a 12-szeres válogatott Csizmadia Csaba esetében is hasonló a helyzet.

„Csizmadia is nálunk folytatja a pályafutását. A héten az ő szerződését is aláírjuk, miután már sikerült megegyezni az ügyében” – mondta a sportvezető.

Azt is megtudtuk, hogy a havazás ellenére várhatóan nem marad el a pápaiak ZTE elleni, zalaegerszegi felkészülési mérkőzése (13 órától kezdődik a találkozó), amelyen ismét pályára léphet a spanyol próbajátékos, Jonathan Carril, akinek sorsáról a meccs után akár döntés is születhet.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A LOMBARD PÁPÁNÁL
Érkezők: Csizmadia Csaba (Gyirmót FC Győr),  Kulcsár Kornél (Haladás – kölcsönbe, az ősszel a ZTE FC-nél szerepelt kölcsönben)
Távozott/távozhat: Lazar Arszics (szerb, ?), Ivancsics Gellért (Siófok), Georges Griffiths (elefántcsontparti, ?), Jaszmin Mecinovics (macedón, ? – az MLSZ felfüggesztette a játékjogát), César Quintero (kolumbiai, ?), Youssef Sekour (marokkói, ?), Zoran Supics (szerb, ? – az MLSZ felfüggesztette a játékjogát), Tóth Bence (Paksi FC ?)
Kiszemeltek: Jonathan Carril (spanyol, Southern District RSA – Hongkong)

 

2019.12.09 22:12:38

Labdarúgó NB I CSILLAG PÉTER

Hatvan éve jelent meg a sportirodalom egyik legabszurdabb műve, az 1956-os forradalom után Nyugatra szökött futballistákról.

2019.12.10 14:04:13

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A nigériai csatár ilyen gólátlagot még nem produkált. Bódi Ádám 202 napja, Babati Benjámin 202 meccse.

2019.12.09 13:23:46

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Az Újpest játékosa Curtis, Ogli G és Majka zenéjét szereti. És sokat köszönhet Nikolicsnak.

2019.12.08 14:52:27

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Zubkov duplájára Henty duplájával válaszoltak a felcsútiak a roppant kemény, olykor igen durva mérkőzésen.