HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2014.01.29 10:56 Frissítve: 2015.03.04 01:36

Lombard: Kulcsárt és a válogatott, volt Fradi-védőt szerződtetik

A Lombard Pápa labdarúgócsapata két játékos szerződtetéséről is megállapodott. A szombathelyi Kulcsár Kornél és a korábban a Ferencvárosban is futballozó, legutóbb Gyirmóton szereplő, 12-szeres válogatott Csizmadia Csaba is Pápán folytatja a pályafutását – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

 

A legutóbb a ZTE FC-nél kölcsönben szereplő, de a Haladás játékosának számító Kulcsár Kornél már egy ideje Pápán edz, de a múlt héten megsérült, a vizsgálatok igazolták a korábbi véleményt, kézközépcsonttörést szenvedett. Ennek ellenére a Lombard szerződteti a játékost.

„Kulcsár Kornél valóban kézközépcsonttörést szenvedett, de ettől függetlenül a héten már edzett, és jövő héten kap egy műanyag rögzítőt, amiben játszani is tud majd. Így a sérülése nem jelent akadályt, a szakmai stáb számol vele, ezért szerződtetjük őt, fél évre kölcsönbe érkezik a Haladástól. A megegyezés már megszületett, a héten a papírmunkát is elvégezzük” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére a Lombard Pápa klubigazgatója, Szemán György.

A sportvezető elmondta, egy másik kiszemelt, a Gyirmótról távozó, korábbi ferencvárosi védő, a 12-szeres válogatott Csizmadia Csaba esetében is hasonló a helyzet.

„Csizmadia is nálunk folytatja a pályafutását. A héten az ő szerződését is aláírjuk, miután már sikerült megegyezni az ügyében” – mondta a sportvezető.

Azt is megtudtuk, hogy a havazás ellenére várhatóan nem marad el a pápaiak ZTE elleni, zalaegerszegi felkészülési mérkőzése (13 órától kezdődik a találkozó), amelyen ismét pályára léphet a spanyol próbajátékos, Jonathan Carril, akinek sorsáról a meccs után akár döntés is születhet.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A LOMBARD PÁPÁNÁL
Érkezők: Csizmadia Csaba (Gyirmót FC Győr),  Kulcsár Kornél (Haladás – kölcsönbe, az ősszel a ZTE FC-nél szerepelt kölcsönben)
Távozott/távozhat: Lazar Arszics (szerb, ?), Ivancsics Gellért (Siófok), Georges Griffiths (elefántcsontparti, ?), Jaszmin Mecinovics (macedón, ? – az MLSZ felfüggesztette a játékjogát), César Quintero (kolumbiai, ?), Youssef Sekour (marokkói, ?), Zoran Supics (szerb, ? – az MLSZ felfüggesztette a játékjogát), Tóth Bence (Paksi FC ?)
Kiszemeltek: Jonathan Carril (spanyol, Southern District RSA – Hongkong)

 

2019.02.21 21:56:25

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2019.02.20 17:25:23

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Csak az első félidőben villogott a Kisvárda, a szünet után sokkal jobban futballoztak a zöld-fehérek.

2019.02.20 13:39:48

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Kora délután győzött a Vidi és a Honvéd, ahogy a Budaörs és a Soroksár is. Iksz a Kövesd–Halin.

2019.02.19 14:43:54

Labdarúgó NB I PÓR KÁROLY

Riccardo Guffanti márciustól már az edzőképzés hallgatóinak is oktatja a scoutingot.

2019.02.19 21:21:12

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Minden különösebb felhajtás nélkül járták a pályákat, figyelték a kölyköket.