Paks: Bebizonyítottuk, hogy igenis számolni kell velünk - Éger

Vágólapra másolva!
2011.03.09. 16:18
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paks játékosa, Éger László a klub hivatalos honlapjának adott interjúban kifejtette, hogy bárki ellen képesek jó eredményt produkálni, s hozzátette, hogy a Debrecen elleni mérkőzésen nagyon közel álltak a győzelemhez.

„Azt már bizonyítottuk, hogy velünk mindenkinek számolni kell. Debrecenben is kulturált futballt mutattunk be. Azok a szurkolók, akik elkísértek, a vereség ellenére megtapsoltak bennünket. Ez is azt bizonyítja, hogy szépen játszunk, csak most nem eredményesen. Bízom benne, hogy szombaton mindkettő sikerülni fog" – fogalmazott Éger László, utalva a szombati, Zalaegerszegi TE elleni idegenbeli bajnoki mérkőzésre.

„Ha valamikor, akkor most elkaphattuk volna őket. Megszereztük a vezetést, de két percre rá kiegyenlítettek. Ott rontottuk el, mert gólra gólt kaptunk. Ha még jó tíz percig nem találtak volna be, akkor meggyőződésem, hogy nyerhettünk volna" – mondta a 33 éves labdarúgó, aki a tegnapi DVSC-TEVA ellen 2–1-re elveszített bajnokin megszerezte csapata vezető találatát, majd a saját kapujába is betalált.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik