HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2014.01.27 11:44 Frissítve: 2015.03.13 01:20

PAFC: Vaskó Tamás érkezik Mezőkövesdről - hivatalos

A Puskás Akadémia FC szerződtette a legutóbb a Mezőkövesdben szereplő belső védőt, Vaskó Tamást. A 12-szeres válogatott védő fél évre szerződött Felcsútra – adta hírül a felcsúti klub hivatalos honlapja, a pfla.hu.

 

 
Téli átigazolások – NB I
Téli átigazolások – NB II
Folyamatosan frissülő átigazolási hírek
Az NB I-es csapatok felkészülési programja

Vaskó Tamással kapcsolatban már a hónap elején jeleztük, hogy valószínűleg távozik Mezőkövesdről, majd arról is beszámoltunk, hogy az MTK mellett – a kék-fehérekkel kezdte a felkészülést ˜– a Puskás Akadémiánál is szóba került a szerződtetése. Végül a felcsúti klub nyerte a korábbi válogatott játékosért folyó versenyt.

„Több csapattól is kerestek, végül azért a felcsútiakat választottam, mert itt ragyogó körülmények és feltételek vannak – mondta a pfla.hu-nak a korábban a Videotonban is játszó, így a Puskás Akadémián is sokat edző 29 éves Vaskó Tamás, aki testközelből ismerheti a felcsúti viszonyokat. – A csapattársak között is rengeteg régi jó ismerősöm van, mondhatnám Lencse Lacit, Polonkai Attilát vagy Somodi Bencét, de felsorolhatnám a fél csapatot, és persze a kapusedzőt, Disztl Peti bá'-t is. Az ő jelenlétük is nagy vonzerő volt. Benczés Miklóssal még nem dolgoztam együtt, de sok jót hallottam róla, bízom benne, hogy gyümölcsöző lesz a közös munkánk.”

Vaskó Tamás hétfőn már részt is vesz új csapata edzésén, és ott lesz az együttessel a január 30-án kezdődő spanyolországi edzőtáborban is. 

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A PUSKÁS AKADÉMIA FC-NÉL
Érkezők: Berki István (Csákvár), Sztefan Denkovics (szerb-montenegrói, szabadon igazolható, legutóbb Vojvodina – Szerbia), Tóth II Balázs (Videoton FC, kölcsönbe), Vaskó Tamás (Mezőkövesd)
Távozott/távozhat: Haraszti Zsolt (Videoton FC, kölcsönből vissza?), Miguel Ángel Luque (spanyol, ?), Uros Nikolics (Videoton FC, kölcsönből vissza), Mamadou Wagué (francia, ?)
Kiszemeltek: Dejan Vukomanovic (bosnyák, Gandzaszar – Örményország)

 

 

 

2019.02.20 17:25:23

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Csak az első félidőben villogott a Kisvárda, a szünet után sokkal jobban futballoztak a zöld-fehérek.

2019.02.20 13:39:48

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Kora délután győzött a Vidi és a Honvéd, ahogy a Budaörs és a Soroksár is. Iksz a Kövesd–Halin.

2019.02.19 14:43:54

Labdarúgó NB I PÓR KÁROLY

Riccardo Guffanti márciustól már az edzőképzés hallgatóinak is oktatja a scoutingot.

2019.02.19 21:21:12

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Minden különösebb felhajtás nélkül járták a pályákat, figyelték a kölyköket.

2019.02.19 21:15:17

Labdarúgó NB I BERTA MIHÁLY

ALAPVONAL. Csakhogy akinek a történetéből városi legenda lesz, a nadrágjából divat, a pályafutásából meg példa, annak nemcsak arra kell odafigyelnie, hogy mit tesz, hanem arra is, meddig.