nemzetisport.hu 2014.01.27 11:44 Frissítve: 2015.03.13 01:20

PAFC: Vaskó Tamás érkezik Mezőkövesdről - hivatalos

A Puskás Akadémia FC szerződtette a legutóbb a Mezőkövesdben szereplő belső védőt, Vaskó Tamást. A 12-szeres válogatott védő fél évre szerződött Felcsútra – adta hírül a felcsúti klub hivatalos honlapja, a pfla.hu.

 

 
Téli átigazolások – NB I
Téli átigazolások – NB II
Folyamatosan frissülő átigazolási hírek
Az NB I-es csapatok felkészülési programja

Vaskó Tamással kapcsolatban már a hónap elején jeleztük, hogy valószínűleg távozik Mezőkövesdről, majd arról is beszámoltunk, hogy az MTK mellett – a kék-fehérekkel kezdte a felkészülést ˜– a Puskás Akadémiánál is szóba került a szerződtetése. Végül a felcsúti klub nyerte a korábbi válogatott játékosért folyó versenyt.

„Több csapattól is kerestek, végül azért a felcsútiakat választottam, mert itt ragyogó körülmények és feltételek vannak – mondta a pfla.hu-nak a korábban a Videotonban is játszó, így a Puskás Akadémián is sokat edző 29 éves Vaskó Tamás, aki testközelből ismerheti a felcsúti viszonyokat. – A csapattársak között is rengeteg régi jó ismerősöm van, mondhatnám Lencse Lacit, Polonkai Attilát vagy Somodi Bencét, de felsorolhatnám a fél csapatot, és persze a kapusedzőt, Disztl Peti bá'-t is. Az ő jelenlétük is nagy vonzerő volt. Benczés Miklóssal még nem dolgoztam együtt, de sok jót hallottam róla, bízom benne, hogy gyümölcsöző lesz a közös munkánk.”

Vaskó Tamás hétfőn már részt is vesz új csapata edzésén, és ott lesz az együttessel a január 30-án kezdődő spanyolországi edzőtáborban is. 

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A PUSKÁS AKADÉMIA FC-NÉL
Érkezők: Berki István (Csákvár), Sztefan Denkovics (szerb-montenegrói, szabadon igazolható, legutóbb Vojvodina – Szerbia), Tóth II Balázs (Videoton FC, kölcsönbe), Vaskó Tamás (Mezőkövesd)
Távozott/távozhat: Haraszti Zsolt (Videoton FC, kölcsönből vissza?), Miguel Ángel Luque (spanyol, ?), Uros Nikolics (Videoton FC, kölcsönből vissza), Mamadou Wagué (francia, ?)
Kiszemeltek: Dejan Vukomanovic (bosnyák, Gandzaszar – Örményország)

 

 

 

2019.12.04 19:39:02

Labdarúgó NB I BACSKAI JÁNOS

Két góllal nyert a másodosztályban sem vitézkedő Előre a bajnok ellen, a 18 éves Uram János nagy meccsén.

2019.12.03 16:41:27

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Norvégiában ellenfelek voltak – a Fradit közösen vezeti győzelemre a Boli, Nguen kettős.

2019.12.01 21:59:29

Labdarúgó NB I S. T. J.

A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

2019.12.01 13:23:10

Labdarúgó NB I VAJDA GYÖRGY (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Hosszú idő után hagyta el ismét három ponttal a Fradi a Kaposvár otthonát, és most sem volt könnyű dolga.